Ons (t)huis

Woonzorgcentrum ter Bleeke biedt plaats aan 58 permanente bewoners. Deze bewoners zijn op vast verblijf en genieten voor onbeperkte tijd van alle mogelijke zorg. Naast de permanente bedden is er ook ruimte voor twee personen in kortverblijf. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich nog twintig assistentiewoningen. Elke 65-plusser (valide, zorgbehoevend, al dan niet met dementie) is welkom in het woonzorgcentrum.

Geef een seintje
De medewerkers van het woonzorgcentrum bekijken graag wat ze voor jou kunnen betekenen. Contacteer hen via tel. 03 312 23 31 of e-mail: wzcterbleeke@malle.be. Je kan ook steeds een afspraak maken met een maatschappelijk assistente of de directeur voor een kennismakingsgesprek.

We leren je graag kennen
Ben je nog zelfredzaam maar heb je toch graag de nodige noodzorg in de buurt? Dan is een assistentiewoning de ideale oplossing. Is er toch meer nood aan specifieke zorg? Dan kan een plaatsje in het woonzorgcentrum beter zijn.

Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken de medewerkers je situatie en gaan ze samen op zoek naar de beste oplossing.

Wat breng je mee tijdens zo'n gesprek? 

  • identiteitskaart
  • KATZ - score: laten invullen door huisarts of verpleging aan huis (zie onderaan bij bijlagen)
  • Intakeformulier: mag jezelf invullen (zie onderaan bij bijlagen: voor woonzorgcentrum of voor assistentiewoningen)

Tijdens het kennismakingsgesprek is het uiteraard ook belangrijk dat je het woonzorgcentrum leert kennen. Je krijgt een rondleiding door het huis en alle informatie over het verdere verloop van de aanvraag.

Wachtlijst
Na het kennismakingsgesprek wordt de aanvraag verwerkt en kom je op de wachtlijst. Zodra er een plaats vrijkomt en de aanvraag komt in aanmerking, wordt je onmiddellijk gecontacteerd.