Gemeentebestuur steunde in 2020 10 zorgprojecten

De projectoproep die de gemeente Malle lanceerde in het kader van het Jaar van de Zorg is een groot succes. In totaal kregen we 20 projectaanvragen binnen van verenigingen, organisaties en inwoners. Na beoordeling van een jury en een poll op ons participatieplatform denkmee.malle.be krijgen tien projecten van het gemeentebestuur een subsidie van 1.000 euro. Met dat financieel duwtje in de rug kunnen de initiatiefnemers hun zorgproject verder uitwerken.

Malle = zorggemeente
De voorbije maanden bleek dat Malle meer dan ooit een echte zorggemeente is. We zijn fier dat zoveel Mallenaren tijdens de coronacrisis initiatieven en acties uit de grond stampten, allemaal met hetzelfde doel: goed voor elkaar zorgen in deze bijzondere tijden. Niet enkel via de projectoproep zagen we staaltjes van hele mooie zorginitiatieven. Ook spontane acties ontsnapten niet aan onze aandacht! Aan iedereen een welgemeende dankjewel!

10 geselecteerde projecten hier te ontdekken
In totaal namen 20 verenigingen, organisaties en inwoners deel aan onze projectoproep. Een jury beoordeelde alle projecten op basis van vastgelegde criteria. Ook de stem van het publiek telde mee in de beoordeling. Deze tien projecten krijgen van het gemeentebestuur een subsidie van 1.000 euro om hun project verder vorm te geven. In de Malse Courant van september gaven we je een korte omschrijving van de verschillende projecten. (We merkten te laat dat het project van Kaido dojo- G-karate niet werd opgenomen - dit zetten we recht in de Malse Courant van oktober en hier op de website). We bouwen deze pagina verder op zodat je door een klik op een project mee kan volgen hoe de projecten lopen. 

Kon jouw project niet op een subsidie rekenen, maar wil je je project toch graag realiseren?

Neem dan zeker contact op met Ingrid De Meersman, 03 310 05 80 of ingrid.demeersman@malle.be. Wie weet, kunnen we je nog op een andere manier helpen of logistiek ondersteunen.