G-karate Kaido Dojo vzw: nieuwe G-sport werking

Door het aanbieden van een g-sportwerking hopen we bij te dragen aan het vergroten van de kwaliteit van leven met kijk op de sociaal en lichamelijke ontwikkeling. 'Gelijkheid' en 'empowerment' is waar we voor staan. Zo hopen we iedereen te kunnen bieden waar hij/zij recht op heeft.

We willen met een verfijnd systeem werken. Een methode speciaal ontwikkeld voor mensen met een beperking in een breed spectrum. Denk aan mensen met een verstandelijke beperking, lichamelijke beperking, psychische kwetsbaarheid, autisme, auditieve beperking en visuele beperking. Het systeem werkt zelfs voor kinderen en ouderen ter revalidatie.

Meer info

Contactpersoon: Kelly Schenk 

Telefoonnummer: 0484510234

Email: gkarate.kaidodojo@gmail.com

Stappen in het project:

Kaido dojo gaat vanaf september beginnen met een g-sportwerking

Het vergroten van de kwaliteit van leven met kijk op de sociaal en lichamelijke ontwikkeling. 'Gelijkheid' en 'empowerment' is waar we voor staan. 

We gaan ons hier 100% voor inzetten. Zo hopen we iedereen te kunnen bieden waar hij/zij recht op heeft. 

Ben jij diegene met autisme, een verstandelijke of fysieke beperking of een psychische kwetsbaarheid aarzel dan niet om eens een training mee te doen!! 

Karate is heel goed voor:

- het vergroten van sociale contacten

- beheersing van je woedeaanvallen 

- het vergroten van lichamelijke beweging

- het vergroten van motorische vaardigheden

- een positieve daginvulling 

De startdatum met trainingstijden is bekend! Vanaf september zullen de trainingen doorgaan op donderdag van 18u30 tot 19u30. 

In september houden we (volgens de covid richtlijnen) een gratis probeer maand! Je bent dus altijd welkom om eens te proberen! Mocht dit nog wat vroeg zijn voor je, of niet in je planning passen.. na september kan je altijd nog proberen! Je geniet dan van 3 gratis lessen.

De opstart van hun G-sportwerking kan je ook lezen in GVA via deze link: https://www.gva.be/cnt/dmf20200911_92919067/karateclub-start-met-eigen-g-werking