Zwemlessen

Het aanbod en de invulling van de zwemlessen kan steeds worden aangepast naargelang de geldende COVID-19 maatregelen op dat moment.

Zwemmen is een leerproces waar stap voor stap wordt bijgeleerd. Neem deel aan onze zwemlessen in de zwemschool van Beerse. Een ideale manier om te leren zwemmen of je zwemtechnieken te onderhouden.

Kunnen overleven en je veilig verplaatsen in het water is de basis. Pas nadien leer je zwemtechnieken.

Inschrijven

Inschrijfdata zwemlessen september - december 2021

maandag 10 augustus om 20 uur voor deelnemers van Beerse & Malle
 
Inschrijven kan via de webshop op de website (account best vooraf aanmaken) of aan de balie van het sportcentrum. In de webshop kan je via de rubriek 'activiteiten' alle lessen terug vinden. Eenmaal de les geslecteerd, word je automatisch doorgestuurd naar een betalingsscherm.

Testmoment 

Kinderen die inschrijven voor het zwemtraject, recreatief zwemclubje of g-zwemles worden in principe verwacht op het testmoment om het niveau te bepalen.

Het testmoment is het eerste contactmoment en is dan ook heel belangrijk. Wij vragen dan ook uitdrukkelijk om voor dit moment je tijd te nemen, enthousiast te zijn en alle oefeningen zelf mee uit te voeren. Dat zal je kind motiveren om het beste van zichzelf te geven en zijn/haar kunnen te demonstreren.

Lessenreeksen

  • periode: donderdag 9 september 2021 tot en met donderdag 23 december 2021.
  • geen les tijdens schoolvakanties en op feestdagen
  • 14 lessen

Klik hier voor de algemene voorwaarden van de zwemschool

Wachtlijsten

Als je inschrijft voor een activiteit die volzet is, kom je op een wachtlijst. Komt er nog een plaatsje vrij, word je hiervan telefonisch verwittigd. De wachtlijsten aquafitness blijven geldig tot het einde van de reeks. Alle andere wachtlijsten vervallen na de eerste activiteitsdag.

Vrijetijdspas

  • Met een vrijetijdspas (gemeente Malle) krijg je 50% korting op de tarieven van de sportdagen/weken. 

Korting wordt enkel toegestaan op vertoon van de pas bij inschrijving (nadien kan er geen korting meer gegeven worden).

Voor wie?

Iedereen

Meer info

Voor je kan inschrijven, moet je jezelf eerst registreren