Zwemlessen

Zwemmen is een leerproces waar stap voor stap wordt bijgeleerd. Neem deel aan onze zwemlessen in de zwemschool van Beerse. Een ideale manier om te leren zwemmen of je zwemtechnieken te onderhouden.

Kunnen overleven en je veilig verplaatsen in het water is de basis. Pas nadien leer je zwemtechnieken.

Vanaf donderdag 29 oktober sluit het zwembad de deuren. Zwemlessen gaan tot nader order niet door.

De afgelopen weken is duidelijk geworden dat het coronavirus nog steeds aanwezig is in onze maatschappij. Om onze zwemlessen niet alleen veilig en 'coronaproof' maar ook op een kwaliteitsvolle en comfortabele manier te kunnen organiseren, zal er in september slechts een beperkt aanbod zijn, met een beperkt aantal plaatsen.

De lessen watergewenning voor baby's, ukjes en peuters worden uitgesteld naar januari 2021 (onder voorbehoud). Voor alle andere lessen wordt gewerkt met een maximumcapaciteit van 25 zwemmers per lesuur, en wijzigt het uurschema hier en daar. Het volledige lesschema vind je onderaan deze pagina. 

Inschrijven

Inschrijvingsdatum periode januari-april 2021
  • dinsdag 8 december om 10 uur voor deelnemers van Beerse & Malle
  • woensdag 9 december om 10 uur voor buitendorpse deelnemers

    Inschrijven kan via de webshop op de website (account best vooraf aanmaken) of aan de balie van het sportcentrum. In de webshop kan je via de rubriek 'activiteiten' alle lessen terug vinden. Eenmaal de les geslecteerd, word je automatisch doorgestuurd naar een betalingsscherm.

Testmoment 

Kinderen die inschrijven voor het zwemtraject, recreatief zwemclubje of g-zwemles worden in principe verwacht op het testmoment om het niveau te bepalen.

Het testmoment is het eerste contactmoment en is dan ook heel belangrijk. Wij vragen dan ook uitdrukkelijk om voor dit moment je tijd te nemen, enthousiast te zijn en alle oefeningen zelf mee uit te voeren. Dat zal je kind motiveren om het beste van zichzelf te geven en zijn/haar kunnen te demonstreren.

Lessenreeks

  • periode: maandag 4 januari - zaterdag 3 april 2021
  • geen les tijdens schoolvakanties en op feestdagen
  • 12 lessen

Wachtlijsten

Als je inschrijft voor een activiteit die volzet is, kom je op een wachtlijst. Komt er nog een plaatsje vrij, word je hiervan telefonisch verwittigd. De wachtlijsten aquafitness blijven geldig tot het einde van de reeks. Alle andere wachtlijsten vervallen na de eerste activiteitsdag.

Vrijetijdspas

  • Met een vrijetijdspas (gemeente Malle) krijg je 50% korting op de tarieven van de sportdagen/weken. 

Korting wordt enkel toegestaan op vertoon van de pas bij inschrijving (nadien kan er geen korting meer gegeven worden). 

Uiteraard zijn en blijven alle lessen onder voorbehoud van de beslissing van de overheid!

Voor wie?

Iedereen

Meer info

Voor je kan inschrijven, moet je jezelf eerst registreren