Week van de duurzame gemeente

MALLE DOET MEE AAN DE WEEK VAN DE DUURZAME GEMEENTE!

Op 25 september 2021 viert de hele wereld de zesde verjaardag van de ondertekening van Agenda 2030 van de Verenigde Naties: een langetermijnagenda met 17 doelstellingen die van de aarde een meer duurzame plaats moet maken tegen 2030. Deze doelstellingen worden de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of Sustainable Development Goals (SDG’s) genoemd.

Samen met tientallen andere Vlaamse steden en gemeenten viert MALLE die verjaardag een hele week lang: Van 18 tot 25 september hangen we de SDG-vlag uit en zetten we onze eigen duurzame helden in de kijker. Deze helden zijn dit jaar MALSE ONDERNEMERS die op hun manier bijdragen aan een duurzame samenleving. Zij worden de lokale gezichten van de 17 mondiale doelstellingen en we stellen hen graag aan jullie voor.

Benieuwd wie onze Duurzame (ondernemers) Helden van 2021 zijn? 

Neem een kijkje op de campagnewebsite www.duurzamegemeente.be en scrol naar MALLE.

Wat doet een duurzame held tijdens de Week van de Duurzame Gemeente? Gewoon z’n ding! Het gemeentebestuur zorgt ervoor dat onze helden het nodige campagnemateriaal krijgen om hun heldenstatus in de kijker te zetten én maakt lawaai rond alle helden via de communicatiekanalen van de gemeente. Op 22 september 2021 ontvangen we ook alle helden in het gemeentehuis voor hun huldiging en voorzien we een persmoment.