Wedstrijden

JAAR VAN DE ONDERNEMER

DOE MEE EN WIN....EEN JAAR LANG PRIJZEN TE WINNEN!

We trappen het Jaar van de Ondernemer af met een wedstrijd, waaraan alle Mallenaren kunnen deelnemen. En leuk: de wedstrijd loopt een heel jaar door en door vaker mee te spelen, kan je je winstkansen vergroten.

Een eerste kans om te winnen ontvangen onze Mallenaren in januari in hun brievenbus. We sturen hen een kaart met daarop de QR-code die de weg wijst naar deze pagina en een afscheurstrookje met een wedstrijdvraag:

  • Deponeer dit afscheurstrookje met het antwoord op de vraag: “Hoeveel boodschappentassen heeft de dame op ons campagnebeeld in haar hand?” in één van onze speciale brievenbussen in Oostmalle (aan het oud gemeentehuis) of in Westmalle (naast het toerismekantoor). Wie weet win je al meteen een Malse cadeaucheque ter waarde van 25 euro.

In de loop van het jaar zullen we bij verschillende acties nieuwe deelnamebonnetjes uitdelen. Bij welke acties we bonnetjes uitdelen, kom je hier te weten. Alle ingediende bonnetjes blijven in de brievenbussen steken en iedere maand trekken we zowel in Westmalle als in Oostmalle één of meerdere winnaars! Kom dus regelmatig op deze pagina een kijkje nemen om te zien hoe je nieuwe bonnetjes in de wacht sleept!

Door je contactgegevens op de deelnamebonnetjes in te vullen kunnen we je contacteren als je gewonnen hebt. Iedere maand zullen we ook de namen van de winnaars via onze communicatiekanalen bekend maken.