2021 - Jaar van de Ondernemer

2020 was een zwaar jaar, ook voor onze lokale ondernemers! Om hen een hart onder de riem te steken en tegelijk de bedrijvigheid in onze gemeente weer aan te wakkeren, doopt het gemeentebestuur 2021 om tot het Jaar van de Ondernemer. Onder het motto #want bedrijvigheid werkt, zetten we een jaar lang in op alle facetten die van Malle een bruisende en ondernemersvriendelijke gemeente maken. We richten niet alleen de spots op de lokale handelaars, de bedrijven en de horeca, maar focussen evengoed op de vrije beroepen en lokale producenten in Malle. 

We zetten dit jaar dus echt alle ondernemers van Malle in de kijker en vieren iedereen met ondernemersbloed in de aderen. Het zijn de handelaars die steeds met de glimlach voor je klaarstaan tijdens het winkelen, de horecabedrijven die – zodra ze de deuren weer mogen openen - jou verwennen met een heerlijk natje en een droogje en de grote bedrijven die voor werkgelegenheid dicht bij huis zorgen. De kleine zelfstandigen helpen ons dan weer uit de nood met kleine of grote problemen en dankzij onze land- en tuinbouwers kunnen we genieten van lokale producten uit de korte keten.

Reden genoeg dus om van 2021 het Jaar van de Ondernemer te maken en hen samen met alle inwoners te blijven steunen en stimuleren. Onze slogan ‘Koop in Malle’ blijft dus ook in 2021 meer dan ooit van kracht.