Technisch, onderhouds- of keukenteam

Keukenteam
Het keukenteam zorgt samen met het cateringbedrijf voor gevarieerde en lekkere maaltijden. Ze houden steeds rekening met mogelijke diëten en stellen maaltijden samen naar gelang de individuele noden. Elke maaltijd bereiden ze op een hygiënisch verantwoorde manier.

Maandelijks worden de bewoners extra culinair verwend met een speciale themamaaltijd, zoals bijvoorbeeld mosselen met frietjes of een barbecue in de zomer. Het keukenteam en de animatoren zorgen ook voor een traktatie tijdens verjaardagen.

De bewoners mogen 's morgens kiezen waar ze willen ontbijten: op de kamer of in de leefruimte. Het middag- en avondmaal eten onze bewoners gezellig samen op in de leefruimte.

Technische dienst
De werkmannen van de technische dienstknappen allerlei kleine en middelgrote klusjes op en voeren werken uit zoals het schilderen van de kamers en gangen, aansluiten van elektrische toestellen, foto's ophangen, ... Zij onderhouden ook de tuin en het dierenpark. Zij herstellen geen persoonlijke bezittingen van bewoners zoals elektrische apparaten, radio's of meubilair.

De werkmannen werken niet alleen voor het woonzorgcentrum. Ze knappen ook karweien op in opdracht van het sociaal huis.

Onderhoudsteam
Het onderhoudsteam staat dagelijks in voor de schoonmaak en hygiëne in het woonzorgcentrum. Elke werkdag worden de kamers van onze bewoners gepoetst. Zij zorgen ervoor dat ook de andere ruimten in het woonzorgcentrum blinken.

Dankzij het onderhoudsteam zitten onze bewoners steeds in een nette omgeving. 's Avonds staan zij in voor de bedeling van de avondmaaltijd. Daarom heet dit team 'huismoeders'.

Voor een vraag over het technisch, onderhouds- of keukenteam neem je contact op met Carlo, teamverantwoordelijke voor deze diensten.