Kom jij ook naar onze STEM-academie?

Malle richtte in samenwerking met 'STEM on the road' een STEM-academie op!

STEM on the road is een partnerschap van de AP Hogeschool, de Hogere Zeevaartschool, de Karel De Grote Hogeschool en de Universiteit Antwerpen. Zij slaan de handen in elkaar om het aanbod van STEM-academies in Vlaanderen uit te breiden.

Elke STEM-academie is uniek en heeft haar eigen focus, maar allemaal hebben ze één ding gemeen: de passie voor techniek en wetenschap bij kinderen en jongeren aanwakkeren en stimuleren! En dat doen we hier zeker in onze STEM-academie in Malle!

Joepie! We richten alweer een STEM-academie in met zes toffe workshops!

Zit jij in het vijfde of zesde leerjaar en wil je graag experimenteren, proefjes uitvoeren en meer te weten komen over STEM* (Science, Technology, Engineering en Mathematics)?

Op woensdag 11 oktober start er opnieuw een STEM-academie met workshops en een bedrijfsbezoek op kindermaat. Ga mee met onze wetenschappers en computerfanaten op onderzoek en ontdek waar je interesses liggen.

Kriebelt het al om mee op onderzoek en aan de slag te gaan tijdens enkele dolle woensdagnamiddagen, schrijf je dan snel in!

DUS:

  • Zit je in het 5de of 6de leerjaar en kriebelt het bij jou om in je vrije tijd aan de slag te gaan met STEM*?
  • Kom dan op woensdag 11 en 18 oktober en op woensdag 8, 15, 22 en 29 november van 14 tot 16.30 uur naar De Notelaar (Lierselei 15, Malle) om mee te doen! 
  • De inschrijvingen voor deze workshopreeks starten op woensdag 13 september om 13 uur via ons ticketsysteem: https://reservaties.malle.be Klik bovenaan het tabblad op 'ticket' en tik bij het trefwoord STEM-academie in. 

Plaatsen zijn beperkt en vol = vol, dus haast je om in te schrijven!

*STEM = Science, Technology, Engineering & Mathematics