Michelle Geentjens - Studio Snoes

Ik ben Michelle, 30 jaar en het gezicht achter de schermen van Studio Snoes, een webshop waar je objecten vindt om thuis te kunnen snoezelen en ontprikkelen. Snoezelen is geen verzonnen term, maar een bestaande term uit de sector voor mensen met een beperking. Je kent vast wel ‘snoezelruimtes’ waar personen met een beperking in kunnen vertoeven om hun zintuigen te prikkelen en te genieten van bijvoorbeeld lichtjes in verschillende kleuren, objecten met verschillende stoffen, vormen, texturen… In deze ruimte kunnen zij tot rust komen en ontspannen. Maar snoezelen is niet alleen voor mensen met een beperking. Het is een techniek die iedereen kan toepassen. Door je focus te richten op een zintuig en je zintuigen bewust en zacht te prikkelen, is het makkelijker om jezelf te ontspannen en zo dus te ontprikkelen. Bij Studio Snoes vind je allerlei objecten die je daarbij helpen.

Ik ben met Studio Snoes gestart vanuit een passie voor gezelligheid en omdat ik zelf hoogsensitief ben. Door te snoezelen kom ik tot rust en kan ik beter omgaan met de grote hoeveelheid prikkels die ik dagelijks te verwerken krijg. Deze techniek wil ik graag delen met iedereen die er baat bij heeft en met Studio Snoes reik ik de tools aan waarmee je thuis zelf aan de slag kan.

Ik ben geboren in Malle en woon er ondertussen al 22 jaar. Ik voel dat ik hier geworteld ben, heb hier de liefde gevonden en we hebben hier samen aan onze nest gebouwd. Mijn familie is afkomstig uit Zoersel en Rijkevorsel en de familie van mijn vriend is ook geboren en getogen in Malle. Ik blijf dan ook graag bij de basis en waar alles veilig en vertrouwd voelt. Vandaar dat ook de wortels van Studio Snoes in Malle liggen.

Het mooiste moment voor mij als ondernemer is dat ik van mijn volgers op Instagram geleerd heb dat ik hoogsensitief ben en dat Studio Snoes ook heel erg aanslaat bij andere hoogsensitieve personen. Want oorspronkelijk was het concept van Studio Snoes meer gericht op ‘gezellige interieurdecoratie’. Maar omdat ik steeds meer en meer hoogsensitieve personen aantrok, ben ik meer gaan leren over het onderwerp en heb ik de koers van Studio Snoes bijgesteld. Zo heb ik dus ook geleerd dat ik zelf hoogsensitief ben. Voor mij is zo de cirkel rond en ik voel dat ik met Studio Snoes op het juiste pad ben terechtgekomen.

Leuk weetje is misschien dat je in de toekomst ook bij Studio Snoes terecht kan voor verschillende workshops en ontspannende massages.

Ik koos voor een webshop, omdat het een snelle manier is om te starten, je er veel mensen mee kan bereiken, je niet gebonden bent aan een handelspand en omdat ik het heel leuk vind om er achter de schermen aan te sleutelen (vormgeving).

Meer info

www.studiosnoes.com