Marcel de Jong - 't Bos

Wie?

Marcel is als hobby begonnen met de teelt van kleinfruit: frambozen, blauwe bessen en aardbeien. Hij had het natuurlijk telen al van kinds af aan mee: op de ouderlijke boerderij in Geetbets, bij Sint-Truiden, teelden ze 25 jaar geleden al op een natuurlijke manier. Vijf jaar geleden verhuisde hij naar Westmalle, waardoor Marcel hier begon te telen.

Wat?

’t Bos is een kleine fruitkwekerij van Bodem en Groen. Van zowat alle fuitsoorten telen ze verschillende varianten die allemaal voor nieuwe en speciale smaken zorgen. Op die manier kunnen de klanten kiezen welke variant en smaak het best bij hen past. 

Producten te koop?

Door de teelt van verschillende soorten zijn er te veel bessen om zelf op te eten, en de surplus biedt Marcel daarom aan in de automaat. Naast het eigen fruit, vult hij het aanbod ook verder aan met fruit van klanten die werken met zijn natuurlijke producten.

Wist je dat…

Naast de automaat vind je een boekenkastje. Je mag als voorbijganger een boek uit het kastje nemen. Je mag ook zelf boeken in het kastje komen zetten. Als je het boek gelezen hebt, mag je het terugzetten of houden, zoals je zelf wil. Een leuk extraatje!

Meer info

’t Bos
Wijngaardstraat 7
0493 50 12 15
marcel@bodemengroen.eu