Lokaal werk via My Local Job

My Local Job brengt werkzoekende en werkgever snel bij elkaar.

In Malle kunnen werkgevers en werkzoekenden voortaan op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen, via de app My Local Job. De smartphoneapplicatie is dé digitale ontmoetingsplaats voor werkgevers en werkzoekenden, maar ook voor verenigingen en vrijwilligers. Zo wil onze gemeente de lokale economie een boost geven. Vacatures raken door deze app misschien sneller ingevuld en onze inwoners vinden er misschien de job van hun leven.

De zoektocht naar een geschikte werknemer of vrijwilliger verloopt vaak moeilijk, vacatures raken moeilijk ingevuld. Elke werkgever wordt bijna verplicht om flexibel in te spelen op de tewerkstellingsnoden. De app My Local Job wil hierbij helpen: het brengt werknemers en vrijwilligers in contact met handelaars, bedrijven, verenigingen of scholen. Het gaat om werk in de breedste zin van het woord. Werk van welke aard ook, tewerkstelling van korte of lange duur en voor elk type statuut: vast werk, flexi-job, interim, studentenjob, stage, maar ook vrijwilligerswerk, …

My Local Job brengt de vacature snel tot bij de werkzoekende en
de werkgever snel tot bij de kandidaat, via een digitaal kanaal. Zeer laagdrempelig en
eenvoudig in gebruik.

De gemeente Malle neemt de abonnementskosten van dit softwarepakket alvast volledig op zich voor een periode van twee jaar. Zo kan de app door alle Mallenaars én ook door werkgevers en organisaties uit Malle gratis worden gebruikt.

Op zoek naar extra werknemers?

Registreer jouw zaak of bedrijf via My Local Job. En klik op de knop ‘registreer je bedrijf’. Vul maximaal 9 velden in en je vacature wordt onmiddellijk bekend in heel Malle en omstreken.

Als lokale vereniging of organisatie kan je de nood aan helpende handen ook kenbaar maken via de app. Registreer je organisatie via My Local Job. En klik op de knop ‘registreer je organisatie’. Post daar een ‘vacature’ voor elke vrijwilliger die je zoekt. Een paar uurtjes, een dag, een langere periode, het maakt niet uit.

Werkzoekend?

Als werkzoekende krijg je in de app onmiddellijk een overzicht van alle jobs in Malle. Download de gratis app My Local Job (scan de QR-code - voor Android of Apple rechts bovenaan). Wil je aan de slag? Maak dan een account aan. Enkel je naam, geboortedatum, contactgegevens en eventueel foto worden gevraagd. Geen CV, geen motivatiebrief, neen …. Je swipet naar rechts en je kandidatuur is gesteld. De werkgever krijgt onmiddellijk bericht dat jij je kandidaat hebt gesteld en zal je contacteren. Zo simpel is het.

Meer info

Meer info: www.mylocaljob.be

Heb je interesse als werkgever, bekijk de video van een infosessie aan werkgevers hieronder. Hierin maken we je snel (minder dan een half uurtje) bekend met de applicatie en krijg je uitleg over registratie van je bedrijf en het aanmaken van een vacature. Ook de presentatie leidt je de weg! Heb je toch nog een vraagje, My Local Job kan je bereiken via 0471 91 21 56 of support@mylocaljob.be.