Jobbeurs, voor ondernemers

Wil je als bedrijf deelnemen?

Jaarlijks organiseren gemeenten Malle, Zandhoven en Zoersel samen met VDAB en bedrijvenpark Malle een jobbeurs.

In 2023 vindt de jobbeurs plaats op zaterdag 21 oktober in het provinciaal vormingscentrum in Malle (Smekenstraat 61, Oostmalle).

Deze jaarlijkse beurs is bedoeld om openstaande vacatures in te vullen met mensen uit de eigen streek.

Waarom kiezen voor de jobbeurs in Malle?

Geschikt personeel vinden is niet evident. We willen bedrijven uit onze gemeenten hierin ondersteunen door de organisatie van een laagdrempelige beurs, met verschillende voordelen:

  • gratis: er zijn geen kosten verbonden aan deelname als bedrijf.
  • op een weekenddag, zodat iedereen de beurs kan bezoeken.
  • dicht bij huis, zowel voor jou als voor de bezoeker.
  • netwerken: je kan kennismaken met andere bedrijven uit je gemeente en ervaringen uitwisselen.
  • in de kijker zetten van je bedrijf: als bedrijf krijg je de kans om je vacatures en onderneming onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Wij nemen de deelnemende bedrijven mee op in de communicatiecampagne met betrekking tot de jobbeurs.
 
Programma

11 - 12.30 uur: opbouw standen
12.30 - 13.30 uur: broodjeslunch en netwerkmoment
13.30 - 16.30 uur: jobbeurs
16.30 - 17.30 uur: afbraak

 
Praktisch

Dit jaar vindt de jobbeurs opnieuw in het provinciaal vormingscentrum in Malle (Smekenstraat 61) plaats.

We voorzien voor elke standhouder een oppervlakte van 6 m² (3 m x 2 m), een achterwand, een (uniforme) bedrijfsidentificatie, meubilair (1 tafel, 3 stoelen) en elektriciteit- en internetaansluiting. Je kan je stand verder aanvullen met multimedia en eigen promotiemateriaal zoals affiches, logo's en roll-ups.

 
Inschrijven

Deelnemen is gratis, vooraf inschrijven, is wel verplicht. Schrijf je in vóór 1 september 2023, dan kunnen we je bedrijf als standhouder mee opnemen in de communicatie en promotie van de jobbeurs! Later inschrijven kan ook, tot en met 5 oktober 2023. De late inschrijvers kunnen we wel niet opnemen in alle geplande communicatie.

Je vindt het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina.

Je kan niet deelnemen aan de jobbeurs, maar hebt toch vacatures? Geef ze door aan VDAB!

Maak zeker ook gebruik van de gratis app My Local Job in je zoektocht naar een geschikte werknemer. Lees er meer over op onze website: www.malle.be/lokaal-werk-via-my-local-job

Met onze jobbeurs, en ook via de app My Local Job, helpen wij je bedrijf bij de zoektocht naar een geschikte werknemer. Hopelijk vinden zo heel wat mensen 'werk in eigen streek'!

 
Meer informatie

Voor meer informatie kan je terecht bij Karin Verheyen, deskundige lokale economie op het telefoonnummer 03 310 05 66 of via e-mail naar economie@malle.be.