Elien Renders - Interieurpunt Renders

Ik ben Elien Renders en ben sinds 3 jaar de zaakvoerder van Interieurpunt Renders.

Wij zijn hét infopunt voor je hele interieur.

Wil je graag je interieur opfrissen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! In onze ruime showroom vind je alle soorten raamdecoratie, verf, behang, tapijten en interieurdecoratie. Achteraan hebben we ons confectieatelier waar de gordijnen gemaakt worden. De raamdecoratie is maatwerk wat we graag gratis komen opmeten en ook komen plaatsen bij je thuis.

Weet je zelf niet goed hoe te beginnen? Vraag naar het kleuradvies aan huis, of kom met foto’s naar onze winkel en we helpen je zo goed mogelijk verder!

Ook voor totaalrenovaties of nieuwbouw pakken wij graag je interieur aan. Met een ervaren interieurarchitecte onder ons dak is geen verbouwingswerk ons te veel.

Ik ben zelf afgestudeerd als interieurarchitect hoewel dit diploma meer voor het breekwerk en de grote werken staat, heb ik ook altijd een passie gehad voor wat kleuren doen met een ruimte en was een project pas écht af met de nodige zachte materialen zoals raamdecoratie, kussens,... Iedereen heeft hier zijn eigen taken, zo hebben we een ervaren opmeter en plaatser, in het atelier personeel met jaren ervaring alsook in de winkel om je goed verder te helpen.

Zelf ben ik afkomstig van Oostmalle, vlak achter waar nu de zaak gelegen is in het Gemeentebos. Het pand is misschien niet zo voor de hand liggend om als interieurwinkel in te richen. Maar de locatie is schitterend. Je komt binnengereden door de indrukwekkende bomenrij met achterin onze winkel. Deze showroom is ruim, zo’n 250 m², met daarachter nog een groter atelier voor de raamdecoratie. Zo’n plaats vind je niet eenvoudig op een centralere ligging in de dorpskern van Oost- of Westmalle.

Wanneer ik met de zaak startte zo’n 3 jaar geleden was dit een kans dat ik moest grijpen. Dat het voor mij op dat moment niet helemaal goed uit kwam was een understatement. Ik was hoogzwanger en zou dan ook 3 weken later bevallen van mijn eerste dochtertje Fran. Gelukkig kon ik al van bij het begin rekenen op het personeel en mijn familie zodat alles in de zaak gewoon kon blijven doorgaan. Zonder hen was dit zeker niet gelukt!

Meer info

Sint Lenaartsebaan 115

http://interieurpuntrenders.be/