De Want - Ter Loke

Ter Loke is een welzijnsgerichte onderneming die actief is in 3 domeinen, nl. de Bijzondere Jeugdbijstand, de Integrale Gezinszorg en de Ondersteuning Personen met een Handicap.
Op de hoek van de Blijkerijstraat met de Turnhoutsebaan, vinden we De Want. Een afdeling van vzw Ter Loke die actief is in de bijzondere jeugdbijstand. Het gebouw met het kenmerkende oranje puntdak, dateert uit 2011 en huisvest sindsdien jongeren die verkeren in een verontrustende opvoedingssituatie. 

In De Want werken we vanuit professionele kaders, maar wat we vooral doen is met ons hart werken. We geloven in het belang dat wij als mens betekenisvol kunnen zijn voor de jongere en hun context, door in hen te geloven zoals ze zijn, met hun krachten en uitdagingen.

En om de jongeren en de contexten echt te leren kennen in hun kracht en twijfels, hun dromen en angsten, wordt er veel gepraat en vooral… veel geluisterd.

Veel Mallenaren hebben ongetwijfeld schitterende herinneringen aan de legendarische speeltuin
Vierwinden in Oostmalle. Die is al geruime tijd gesloten, maar het prachtige domein met veel groen krijgt een nieuwe bestemming. Ter Loke bouwt er een gloednieuw centrum voor
jeugdzorg, meer bepaald voor kinderen en jongeren vanaf 3 tot en met 24 jaar in een verontrustende opvoedingssituatie.
Op de website https://www.terloke.be/vierwinden kan je op de voet de verschillende stappen van de bouw van dit centrum volgen.

Contact:

Ter Loke, Heilanders 11,

2350 Vosselaar
T: 014/47.04.60 - F: 014/47.04.69 

Email: info@terloke.be

https://www.terloke.be/