Buitenspeeldag

De jaarlijkse buitenspeeldag strijkt op woensdag 20 april 2022 neer in jeugdverblijfcentrum Sint-Jansburg in de Heikantstraat 22 in Westmalle. Van 14 tot 16.30 uur zijn alle kinderen van de lagere school er welkom om, onder begeleiding van onze animatoren, samen buiten te spelen.

Er zijn tal van activiteiten waaraan de kinderen vrij kunnen deelnemen. Van een heuse lasershoot tot een avontuurlijk labyrint, een knotsgek fietsparcours of een knutselactiviteit. Eén ding kunnen we met zekerheid garanderen: het wordt een namiddag vol ontdek- en spelplezier. In de loop van de namiddag voorzien we voor ieder kind een versnapering en een drankje.

Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is aanbevolen. Dit doe je via het digitaal loket op waar je kiest voor ‘Buitenspeeldag 2022: inschrijving’.

Fietsenparking is er ruim voldoende. We duimen voor mooi weer zodat we na een pauze van 2 jaar eindelijk weer samen buiten kunnen spelen. 


MEER INFO


Meer info over de Buitenspeeldag in Malle krijg je bij de jeugddienst (jeugd@malle.be). Meer info over de Buitenspeeldag in Vlaanderen vind je op www.buitenspeeldag.be