Aline Verelst - All Ine Workouts

Hallo, ik ben Aline Verelst, zaakvoerder van de functionele trainingsstudio ALL INE WORKOUTS in het dorp van Westmalle.

Op mijn 12 jaar werd ik gescout voor de Vlaamse topsportschool en ging ik op internaat met andere topsporters. Alles draaide om mijn studie en sport. Ik trainde twee keer per dag, 1 à 2 wedstrijden in het weekend. In de zomer was er weinig tijd voor rust omdat dan de internationale toernooien plaatsvonden. Naast het gewone basketbal, heb ik ook deelgenomen aan 3X3 straat basketbal en stond daarmee in 2013 op het WK in Jakarta (Indonesië) en in 2014 op de Youth Olympic Games in Nanjing (China).

Basketbal is een fysieke sport en ik ben nogal blessuregevoelig, zo ben ik 2x net voor de zomer van een WK door mijn knie gegaan. Na de scan bleek het te gaan om een afgescheurde voorste kruisband, die zorgt voor de stabiliteit van je knie. Onmisbaar dus bij basketbal.

Ik startte mijn revalidatie bij Move to cure in Antwerpen, waar vele topsporters revalideren. Uit 2 lange periodes (+/- 9 maand) van revalidatie en hard werken waren mijn knieën sterker dan ooit. Bovendien wekte het vooral mijn interesse omtrent het menselijk lichaam en hoe leuk en verslavend het is om progressie te voelen en te zien.

Hoe ouder ik werd, hoe meer mijn passie van zelf trainen naar het trainen van anderen verschoof. Zo ben ik niet meer te vinden op het basketbalveld maar kan ik mij meer dan 100% opladen voor mijn nieuwe passie als personal trainer. Mijn ervaring als topsporter in combinatie met mijn studie “Master in de Lichamelijke Opvoeding & Bewegingswetenschappen” zorgden ervoor dat ik mijn eigen trainingsconcept ontwikkelde, waarin beweging, fun en uitdaging centraal staan.

In augustus 2020 kreeg ik de kans om in het dorp van Westmalle een eigen zaak op te starten. Dankzij de corona-crisis is de start niet zoals gehoopt. Maar ik blijf positief en geloof in verbetering! Want onze gezondheid is natuurlijk het belangrijkste dat er is…

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen offline of online met ALL INE WORKOUTS.