Aan je herstelverhaal schrijven

Helaas hebben we deze activiteit moeten annuleren door de maatregelen rond de coronacrisis!

Denk je er al langer over om iets rond je kwetsbaarheid en zoeken naar herstel aan het papier toe te vertrouwen maar heb je tot nu toe de juiste start nog niet gevonden?

Dan is deze vorming wellicht iets voor jou. Via korte schrijfoefeningen tracht je te vatten wat jou overkomen is. Inzicht in jouw parcours kan verhelderend zijn voor jezelf en/of je omgeving. Wij begeleiden en prikkelen, jij beslist wat er op papier komt, jij beslist wat je deelt. Als auteur werken we zo aan herstel, hoop en toekomst. In deze cursus schrijven we, delen we ons resultaat en leren we uit elkaars feedback.

In het kader van het Jaar van de Zorg ondersteunt onze bibliotheek dit initiatief van de HerstelAcademie.

Voor wie?

De HerstelAcademie richt zich in de eerste plaats naar iedereen die wil werken aan zijn psychisch herstel. Daarnaast staat het aanbod open voor iedereen die hieraan wil bijdragen : naasten, vrienden, familieleden en (toekomstige) hulpverleners.

Procedure

Plaats: De Notelaar, Lierselei 15, 2390 Oostmalle.

Alvorens je kan inschrijven voor deze reeks, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek op maandag 30/3 om 13u of dinsdag 31/3 om 10u.

Als je hier klikt kan je ons laten weten of je naar het kennismakingsgesprek komt en houden wij een plaatsje voor de cursus vrij. 

Data cursus: 29/4, 13/5, 27/5, 10/6, 24/6 en 8/7 telkens van 10u tot 12u30.

Bedrag

Voor de reeks van 6 sessies, inclusief kennismakingsgesprek betaal je 30 euro.

Meer info

Meer info vind je op https://malle.bibliotheek.be/herstelacademie of op de website van de HerstelAcademie: www.herstelacademie.be