Winters wandelen in het Land van Playsantiën

Naar jaarlijkse gewoonte werkt het Land van Playsantiën ook in 2021 enkele prachtige winterwandelingen uit. Anders dan vorige jaren zal je niet op een vaste dag in Malle, Zoersel, Lille, Ranst en Zandhoven kunnen wandelen met proevertjes onderweg.

Dit jaar hoef je niet te kiezen, maar kan je gewoon het hele pakketje online reserveren via www.landvanplaysantien.be. Hoe werkt het dan? Je bestelt en betaalt je pakket ‘Proef van het Land van Playsantiën’ via de website. Dat kan tot en met 24 januari.

Het pakket afhalen kan gedurende heel februari in het door jou gekozen afhaalpunt in een gemeente naar keuze. Het pakket kost 20 euro en bevat proevertjes uit alle vijf de gemeenten die deel uitmaken van het Land van Playsantiën én vijf verschillende wandelingen. Eentje in elke gemeente. Je kiest zelf wanneer je je wandelschoenen aantrekt en je al het lekkers proeft.

Blijf je graag op de hoogte van de initiatieven van Land van Playsantiën? Volg dan de Facebookpagina of schrijf je in op de maandelijkse, digitale nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@landvanplaysantien.be.

Gepubliceerd op woensdag 6 januari 2021 11.29 u.