Crazy Crochet: wereldrecord haken

Hou jij van haken en wil je meedoen aan een wereldrecord? Kom dan naar 'Crazy Crochet'. Samen met Femma Oostmalle haken wij voor het goede doel ' Vzw Villa Max', het grootste deken ter wereld. We spreken af op 19/11 's namiddags af in de cafetaria van de Ring.

Het wereldrecord grootste gehaakte deken gaan we breken! Of toch tenminste als het aan Kathy Vanden Broek en Yves Bisschops ligt, de bezielers van het project Crazy Crochet. Crazy Crochet zet zich in voor vzw Villa Max, een organisatie die gezinnen met een ongeneeslijk, mogelijk levensbedreigend ziek kind een ontspannende en kosteloze vakantie schenkt. Vzw Villa Max zorg voor aangepaste accommodatie en ook voor allerlei leuke activiteiten en uitstappen.

Naast een mooi centje in het laatje voor vzw Villa Max, is het einddoel van Crazy Crochet het wereldrecord grootste gehaakte deken te breken en dat is een enorme uitdaging. Want het huidige grootste gehaakte deken is 11.148,50 m² groot, groter dan een voetbalveld dus. Crazy Crochet wilt zeker gaan voor 12.000m² of maar liefst 8000 dekentjes van 1m x 1,5 m

Maar Crazy Crochet wilt nog ietsje meer doen …
Het project wilt een ware community in het leven roepen, toffe samenwerkingen op gang zetten tussen jong en oud, tussen scholen en bedrijven, tussen rusthuizen en jeugdbewegingen, tussen particulieren en overheidsinstanties. Crazy Crochet wilt verbinden… van mens tot mens… en roept iedereen op om mee te helpen.

Je kan ons ook volgen op: https://www.facebook.com/warmdekentje.be

 

Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2019 14.46 u.