Welkom op onze nieuwe website!

De gemeente Malle heeft na negen jaar een nieuwe, gemeentelijke website. Sinds 27 juni surf je naar deze fonkelnieuwe site met heel wat moderne functionaliteiten.

Sterke zoekfunctie en thematische menu’s
De zoekmotor op www.malle.be speelt een prominente rol op de nieuwe website. Je zoekterm wordt automatisch aangevuld en brengt je met één klik naar de pagina die je zoekt. De zoekmotor zoekt in alle pagina’s op de website, inclusief de pagina’s met nieuwsberichten, activiteiten, het digitaal loket, … én zelfs in alle downloadbare documenten. Met een overzichtelijke lijst aan zoekresultaten vind je snel de informatie die je zoekt.

Het menu vind je links bovenaan en klapt uit als je op de ‘hamburger’ klikt. Een duidelijke menustructuur op basis van thema’s brengt je sneller naar de gezochte pagina.

Iets melden?
Heb je een suggestie, een vraag, een klacht of een opmerking? Dat meld je ons voortaan met een handig online formulier op de homepagina van de nieuwe website.

Nieuws uit Malle in je mailbox
Na een eenvoudige registratie op www.malle.be kan je je abonneren op een aantal digitale thematische nieuwsbrieven. Je krijgt op regelmatige tijdstippen een actueel overzicht van het nieuws in die categorie.

Overzichtelijke gids van alle verenigingen en ondernemers
De verenigingen van Malle kunnen na een eenvoudige registratie beheerder worden van hun verenigingspagina op www.malle.be. Ze kunnen hun contactgegevens, logo, foto’s en een voorstellingstekst toevoegen.

Net als verenigingen kunnen ook handelaars zich registreren op de website en hun contactgegevens beheren. Met de mogelijkheid tot het toevoegen van een logo, een korte voorstellingstekst, openingsuren, … geeft deze handelaarsgids onze lokale handelaars een stevig duwtje in de rug.

Belangrijk om weten is dat de activiteitenkalender op de gemeentelijke website ook een update kreeg. We hebben een koppeling gemaakt met de UIT in Vlaanderen-databank. Concreet betekent dit dat alle activiteiten die ingegeven zijn in die databank en plaatsvinden in Malle automatisch verschijnen op onze nieuwe website. Twee vliegen in een klap dus.
Alle activiteiten die plaatsvinden in Malle worden gebundeld onder de knop UIT in Malle op de homepagina.

Malle organiseert
Op de nieuwe site vind je alle informatie over het vrijetijdsprogramma van de gemeentelijke diensten. De cultuurdienst, bibliotheek, sportdienst en jeugddienst dompelen je onder in hun aanbod, zodat je je vrije tijd gezellig, sportief én dicht bij huis kan invullen.

Altijd op de hoogte van openbare werken
Via de knop openbare werken krijg je een actueel overzicht van alle werken op grondgebied Malle. Dankzij handige informatiefiches lees je de timing, de omvang, de opdrachtgever en krijg je alle nodige contactgegevens. Werd er een presentatie gegeven of een buurtfolder verspreid? Dan vind je ook die documenten terug.

Het gemeentebestuur heeft haar best gedaan om de nieuwe website zo volledig mogelijk te lanceren. Heb je iets niet gevonden of is er toch nog een pagina die een foutmelding geeft? Laat het ons weten. Vul het online formuliertje in via www.malle.be/nietgevonden. We lossen het zo snel mogelijk voor je op.

Meer info? Contacteer de communicatiedienst.

Gepubliceerd op woensdag 27 juni 2018 12.18 u.