We werken nog steeds enkel op afspraak: boek nu je afspraak online of telefonisch

Om onze burgers nog sneller te helpen, kan je voortaan op twee manieren een afspraak maken bij de dienst burgerzaken: telefonisch via 03 310 05 40 of online.

De dienst burgerzaken is een samensmelting van de vroegere diensten bevolking en burgerlijke stand. Het is de drukst bezochte dienst in het gemeentehuis, omdat inwoners er allerlei zaken uit het dagelijkse leven in orde moeten brengen. Denk maar aan de aangifte van een huwelijk, een overlijden, een geboorte, een rijbewijs… Je kan voortaan niet enkel telefonisch een afspraak maken, maar ook online: www.malle.be/afspraken

Vind je een product niet terug in het afsprakensysteem? Surf eens naar www.malle.be/eloket of kijk eens bij Mijn Burgerprofiel (zie hieronder). Niet gevonden wat je zocht? Stuur een e-mail naar burgerzaken@malle.be of bel de dienst burgerzaken op 03 310 05 40. We helpen je zo verder.

Tijdens de coronacrisis vragen we onze bezoekers om een mondmasker te dragen, de nodige basishygiënemaatregelen te respecteren, de nodige afstand te bewaren en met bancontact te betalen.

Gepubliceerd op woensdag 1 september 2021 14.18 u.