Want zorg verbindt ... in de Ring opgeschort

Onder het thema 'want zorg verbindt' én het 10 jarig bestaan van de Ring kunnen alle Mallenaren die 55 jaar of ouder worden gratis éénmaal eten in de Ring in de maand dat ze jarig zijn. Deze actie is opgeschort maar start voor 12 maanden na de Covid-19 crisis.

Gratis maaltijd in je verjaardagsmaand voor 55 +

Want zorg verbindt…

2020 wordt in Malle het Jaar van de zorg

Onder het jaarthema 'Want zorg verbindt...' zet het gemeentebestuur een jaar lang alle facetten van zorg in onze gemeente in de kijker. We vieren ook feest, want het sociaal huis, dienstencentrum de Ring en woonzorgcentrum ter Bleeke bestaan in 2020 precies tien jaar, terwijl het Huis van het Kind vijf kaarsjes uitblaast.

Om dit dubbel feest, namelijk jaar van de zorg én 10 jaar dienstencentrum, te vieren willen we in de Ring iets speciaals doen. Omdat wij als geen ander weten dat eten ook verbindt bieden wij alle Mallenaren die 55 jaar of ouder worden, in de maand dat ze jarig zijn, een gratis maaltijd aan. 

Wat moet je hiervoor doen?

Reserveer een maaltijd ten laatste één dag voor je komt eten. Breng je paspoort mee zodat we jouw geboortedatum kunnen verifiëren en je feliciteren.

Gepubliceerd op woensdag 22 januari 2020 9.38 u.