Vlaggenactie 'Ik koop in Malle' geeft lokale handelaars duwtje in de rug

'Ik koop in Malle.’ Met die slogan wil het gemeentebestuur haar lokale detailhandelaars - zeker in coronatijden - in de kijker zetten en ondersteunen. Na de gratis boodschappentas begin dit jaar pakken we nu uit met een vlaggenactie in beide dorpskernen.

We slaan daarmee twee vliegen in één klap, want we roepen onze inwoners op om lokaal te kopen én Malle ziet er met al die vlaggen een pak gezelliger uit.

Promotiecampagne
Onze lokale handelaars organiseren evenementen, brengen leven in de brouwerij, zorgen voor kerstverlichting in de winkelstraat ... Maar vooral: ze staan een heel jaar lang met de glimlach klaar voor elke Mallenaar! Reden genoeg om onze lokale handelaars in de kijker te zetten. Samen met de middenstandsraad van Malle lanceerden we begin 2020 de promotiecampagne ‘Ik koop in Malle’. Na de duurzame boodschappentas verkondigen we onze boodschap nu op vlaggen. Die bevestigen we aan de verlichtingspalen. De vlaggen zullen in beide dorpskernen in het straatbeeld opduiken.

Met deze vlaggenactie tonen we ook dat we de lokale handelaars enorm waarderen. Door hen op verschillende momenten in het jaar in de kijker te zetten, doen we mensen meer zin krijgen om vaker bij hen binnen te stappen. Lokaal winkelen heeft heel veel voordelen: het is lekker dicht bij huis, duurzaam én herkenbaar.

Bedrijvengids
Wil je weten wie onze lokale ondernemers zijn? Neem een kijkje in onze bedrijvengids. Sta je als ondernemer van Malle nog niet in deze lijst? Surf dan naar https://www.malle.be/bedrijven en registreer je vandaag nog!

Ik beleef in Malle
Samen met de vlaggenactie 'Ik koop lokaal' trappen we ook de vlaggenactie 'Ik beleef in Malle' op gang in beide dorpskernen. Daarmee zetten we onze toeristische trekpleisters en activiteiten in de kijker. Malle heeft op dat vlak heel wat te bieden. We willen onze inwoners en bezoekers graag stimuleren om te proeven van het lokale aanbod en zo af en toe eens de toerist uit te hangen in eigen dorp.

Gepubliceerd op donderdag 7 mei 2020 13.32 u.