Rioleringsproject Talondreef, Beukenlaan en Smekenstraat

Algemene info

Voor de riolerings- en wegeniswerken in de Talondreef, Beukenlaan en Smekenstraat (deels), werd een samenwerkingsproject opgestart door Pidpa-Hidrorio.

Begin oktober 2022 startte aannemer Vermetten met de eigenlijke weg- en rioleringswerken.

Planning (update 15 november 2022):

* Smekenstraat - Beersendijk: De eerste laag asfalt is geplaatst. Vanaf de tweede helft van oktober worden de grachten, opritten en bermen verder afgewerkt.

* Talondreef tussen Smekenstraat - Hendrik Conciencestraat: De riolering werd aangelegd. Momenteel is de aannemer bezig met de voorbereidingen voor de aanleg van de betonnen kantstroken en de eerste laag asfalt. Dit zal nog dit jaar klaar zijn.

* Talondreef tussen Smekenstraat en Turnhoutsebaan: De riolering werd aangelegd. Aangezien er tijdens de maanden januari - februari geen asfalt wordt geproduceerd is de verder afwerking van de rijweg voorzien voor maart 2023.

* Beukenlaan: De werken aan de riolering zijn gestart. Deze zullen ongeveer twee weken in beslag nemen. Aangezien er tijdens de maanden januari - februari geen asfalt wordt geproduceerd is de verdere afwerking van de rijweg voorzien voor maart 2023.

=> Tijdens de werken aan de riolering kunnen er geen voertuigen meer in of uit Beukenlaan. Indien de bewoners tijdens de werkdag met de wagen weg moeten, kan men het voertuig voor 7 u buiten de werf plaatsen (parking 2 van het vormingscentrum is beschikbaar).  

* Kruispunt Guido-Gezellelaan en Smekenstraat: De werken zullen klaar zijn voor eind november. Gedurende deze periode is het Provinciaal Vormingscentrum enkel bereikbaar via de Stijn Streuvelslaan.

Einde van de werken is voorzien voor het bouwverlof 2023.

Natuurlijk is bovenstaande planning steeds onderhevig aan onvoorziene omstandigheden. Weer, levering materialen, planning ondernemers,... tal van omstandigheden kan onze planning in de war sturen. Gelieve voor de meest recente planning onze website terug te raadplegen.

Indien u vragen heeft over specifieke werken, kan u onderstaand de juiste contactpersoon vinden:

* Werken aan nutsleidingen - Fluvius: Seppe Embrechts

       - Tel: 078 35 35 00

       - E-mail: dossieradministratie.kempen@fluvius.be

* Aannemer weg- en rioleringswerken - Vermetten nv, Merksplas: Gert Kustermans

       - Tel: 014 63 91 90

       - E-mail: info@vermetten.be

* Pidpa - riolering: Gerben Verschueren

       - Tel: 0800 90 300

       - E-mail: riolering@pidpa.be

* Gemeente Malle - projectleider: Philip Schoenmaekers

       - Tel: 03 310 06 42

       - E-mail: infrastructuur@malle.be

* Gemeente Malle - opritten: Chris Bogaerts

       - Tel: 03 310 06 40

       - E-mail: infrastructuur@malle.be

* Studiebureau - Schillebeeckx: Jo Schillebeeckx

       - Tel: 03 312 87 50

       - E-mail: jo@studieburo-schillebeeckx.be