Reserveer je vakantieopvang bij Pinkeltje online

Komt je kind tijdens een schoolvakantie naar Pinkeltje? Zorg er dan voor dat hij/zij op tijd is ingeschreven. Vanaf een welbepaalde datum om 9 uur 's ochtends staat er een reservatieformulier online. Je kan de dagen die je nodig hebt aanvinken en het formulier verzenden. Deze formulieren blijven online tot een week voor de betreffende vakantieperiode.

Onderaan vind je per vakantieperiode en per locatie een overzicht van thema's en activiteiten. Reserveer je plaats via het formulier in het e-loket onderaan.

herfstvakantie 2020: reserveren vanaf zondag 20 september tot 22 oktober

kerstvakantie 2020: reserveren vanaf zondag 15 november tot en met 11 december

Wil je je gereserveerde dagen terug annuleren? Dat kan tijdens de online reservatieperiode via e-mail: ann.dpc@malle.be.

Opgelet: vakantiedagen annuleren doe je minstens vijf werkdagen vooraf

Is de reservatieperiode voorbij of is de vakantie al begonnen en wil je nog plaatsen reserveren? Neem rechtstreeks contact op met Pinkeltje via 03 309 96 69 (west) of 03 311 53 09 (oost). Annuleren kan tijdens de vakantie telefonisch bij Pinkeltje of via e-mail: pinkeltje.oost@malle.be of pinkeltje.west@malle.be.

Opgelet: tijdens de sluitingsweken (twee weken in de zomervakantie en de eerste week van de kerstvakantie) kan je niet reserveren.