Reserveer je vakantieopvang bij Pinkeltje online

Komt je kind tijdens een schoolvakantie naar Pinkeltje? Zorg er dan voor dat hij/zij op tijd is ingeschreven. Vanaf een welbepaalde datum om 9 uur 's ochtends staat er een reservatieformulier online. Je kan de dagen die je nodig hebt aanvinken en het formulier verzenden. Deze formulieren blijven online tot een week voor de betreffende vakantieperiode.

Onderaan vind je per vakantieperiode en per locatie een overzicht van thema's en activiteiten. 

Kerstvakantie 2024: de inschrijvingen starten op zondag 12 novemberom 9uurTip: Probeer je aanvraag zo vroeg mogelijk te doen. 

Na de inschrijfdag starten we met de verwerking van de inschrijvingen, enkele dagen later ontvang je een overzicht van de gereserveerde opvangdatums. 

Reserveer je plaats via het formulier in het e-loket onderaan.

Wil je je gereserveerde dagen terug annuleren? Dat kan tijdens de online reservatieperiode via e-mail: ann.dpc@malle.be.

Opgelet: vakantiedagen annuleren doe je minstens 1 week vooraf

Is de reservatieperiode voorbij of is de vakantie al begonnen en wil je nog plaatsen reserveren? Neem rechtstreeks contact op met Pinkeltje via 03 309 96 69 (west) of 03 311 53 09 (oost). Annuleren kan tijdens de vakantie telefonisch bij Pinkeltje of via e-mail: pinkeltje.oost@malle.be of pinkeltje.west@malle.be.

Opgelet: tijdens de sluitingsweken (de eerste week van de kerstvakantie) kan je niet reserveren.

Ook op schoolvrije en pedagogische studiedagen is Pinkeltje open. Deze dagen kan je reserveren in Pinkeltje zelf. Bij de bijlagen vind je een overzicht van de schoolvrije dagen van het komende schooljaar.