Registreer jouw bedrijf op www.malle.be

Ben jij een ondernemer in Malle en wil jij de gegevens van jouw bedrijf beschikbaar stellen op de website van gemeente Malle? Surf dan naar www.malle.be/bedrijven en registreer je.

Tegelijk met de lancering van onze nieuwe website www.malle.be anderhalf jaar geleden, gingen de verstrengde privacyregels van de Europese Unie van kracht. Omwille van de bescherming van persoonsgegevens konden we de bedrijvenlijst toen niet zomaar overzetten van de oude naar de nieuwe website. Omdat er blijkbaar toch veel vraag naar is van inwoners, gaan we nu van start met een nieuwe online bedrijvenlijst. Dit initiatief staat of valt echter met de inbreng van de ondernemers.

Registreer je bedrijf via www.malle.be/bedrijven. Na een eenmalige validatie door het gemeentebestuur verschijnen de gegevens van je bedrijf op onze website en zijn ze voor inwoners
heel makkelijk terug te vinden, bijvoorbeeld via de zoekbalk op de startpagina. Bijkomend voordeel is dat wij over de juiste contactgegevens beschikken om jou als ondernemer uit te nodigen voor (netwerk) evenementen voor ondernemers.

Gepubliceerd op dinsdag 7 januari 2020 15 u.