Publiborden

In Malle staan vijf publiciteitszuilen opgesteld waarop verenigingen gratis hun activiteiten kunnen aankondigen. Aan de kerk van Oostmalle en aan het gemeentehuis en gemeenschapscentrum in Westmalle kunnen zes aankondigingspanelen hangen, aan het kruispunt met de Brechtsesteenweg en aan domein de Renesse (over stelplaats De Lijn) is er plaats voor drie borden. 

Verenigingen kunnen gratis een plaatsje op die borden reserveren. Via de speciale login voor de reservatie van zalen, kunnen ze ook publiborden reserveren. 

Verenigingen die hun inloggegevens niet meer kennen of moeilijkheden hebben met het digitale aanvraagsysteem, kunnen terecht bij de dienst communicatie, tel. 03 310 05 27 of communicatie@malle.be. Een handleiding om ruimte te reserveren vind je hieronder.

Er geldt een maximum van twee borden per vereniging voor eenzelfde activiteit. De borden mogen maximum twee weken hangen. Verenigingen moeten zelf instaan voor het maken, het plaatsen en het verwijderen van de panelen. De afmetingen van de borden in Oostmalle en Westmalle bedragen 244 x 60 cm.

Reserveer je publiborden via het reservatieprogramma.