Projectoproep: win een subsidie van 1.000 of 3.000 euro

Het gemeentebestuur reserveert in het meerjarenplan 2020-2025 elk jaar ruimte voor projectsubsidies. Hiermee wil het bestuur inwoners, verenigingen en scholen met creatieve en maatschappelijk versterkende ideeën aanmoedigen en helpen om hun project uit te rollen.

Dit jaar gaan we op zoek naar projecten binnen het thema gezondheid en welzijn. En omdat 2021 het Jaar van de Ondernemer is, stimuleren we ook onze ondernemers om een projectaanvraag in te dienen en zo kans te maken op een subsidie van 1.000 of 3.000 euro.

Oproep

Ben jij inwoner, ondernemer of lid van een vereniging of school in Malle en heb je een idee voor een project rond gezondheid en welzijn? Wil je voor de uitvoering van dat project graag een financieel duwtje in de rug krijgen van het gemeentebestuur? Dan zijn we naar jou op zoek!

Inspiratie nodig?

We zoeken ideeën die inspireren en mensen verbinden. Een leuke wandeling of fietstocht, een originele teambuilding voor je werknemers, een project rond toneel, een musical of een ander feest voor je school, een variant van de Soep op de Stoep-actie ... mogelijkheden genoeg. Tussen 1 februari en 1 april heb je de tijd om een project in te dienen. Ga dus al maar
eens brainstormen over een leuk idee waar je jezelf en anderen gezonder, fitter, veerkrachtiger of gelukkiger mee maakt.

Hoe dien ik een projectaanvraag in?

Op www.malle.be/projectoproep2021 vind je meer informatie. Daar kan je ook het projectformulier downloaden en je aanvraag online indienen. Een papieren projectformulier kan je ophalen bij de dienst vrije tijd in de Sint-Jozeflei 6. Maak hiervoor best een afspraak via ingrid.demeersman@malle.be of 03 310 05 80. Je aanvraag indienen kan tussen 1 februari en 1 april. In juni kom je te weten of jouw project een subsidie in de wacht sleept!

Gepubliceerd op dinsdag 5 januari 2021 16.11 u.