Oogstfeest met ProefMalle markt tijdens Malle Feest!

Traditiegetrouw vindt eind augustus het Oogstfeest plaats op het domein van de Scherpenbergmolen in Westmalle. Niet zo vreemd als je weet dat het woord oogst een verbastering is van het woord augustus. En laat nu net augustus de maand zijn waarin de oogst wordt afgerond!

Kom op zaterdag 28 augustus 2021 in de schaduw van de Scherpenbergmolen genieten van een oogstfeest in het thema ProefMalle. Op onze ProefMalle-markt maak je kennis met de lokale korte ketenproducenten die jullie naar hartelust verwennen met allerlei lekkers van eigen bodem. We verwelkomen ook Mallenaren die hun overschot aan zelfgekweekte groenten en fruit verkopen, zo of in verwerkte vorm (zoals confituur, sap, pesto, ...). En om het geheel nog gezelliger en interessanter te maken, kan je ook kennismaken met enkele lokale ambachtslieden die met natuurlijke materialen zelfgemaakte producten op de markt brengen.

Heel het gezin geniet op zaterdag 28 van augustus van muziek en dans. Speel ook nog eens wat oude volksspelen. Kinderen verwennen we uiteraard extra, maar ook volwassenen Mallenaren profiteren dit jaar van extra activiteiten. We zitten immers al lang genoeg in ons kot. Als er genoeg wind is, draait de Scherpenbergmolen in de namiddag. Je kan de molen eventueel ook beklimmen. Alle activiteiten en workshops zijn gratis

Wil je graag meer weten over onze boerenmarkt of wil je zelf op ons marktje staan? Klik dan hier

theme-sub-title