Onze discobar op wielen ook gespot?

Ja? Dan hebben jullie gezien hoe onze tractor met discobar op wielen van school naar school reed om onze kleuters te trakteren op een heus discofeestje mét DJ!

Op 17 mei was het immers zover. Voor een eerste ronde reed onze discobar op wielen naar de kleuterschool en wijkafdeling van Immaculata, vervolgens naar de kleuterschool van basisschool 't Park om af te sluiten in de buitengewone basisschool De Mostheuvel.

Het moet gezegd dat het een heerlijke dag was! Voor de kinderen, voor de juffen en meesters én vooral ook voor onszelf! Het team 'Jong in Malle' én de DJ van dienst genoten met volle teugen mee van al die swingende, vrolijke kinderen die de pannen van het dak dansten en meezongen met de hippe liedjes die onze DJ voor hen afspeelde. 

We ontvingen ook ontzettend veel mooi ingekleurde tekeningen van onze 'Kappy', de piraat-mascotte van het Huis van het Kind. Alle kinderen kregen als aandenken nog een leuke piratenarmband. Een dag om lang van na te genieten!

Op woensdag 14 juli is het de beurt aan de kleuters van Mariagaarde, De Horizon en Sint Jan Berchmanscollege! Smeer jullie beentjes maar al in, want ook op die dag beloven we er weer een swingend discofeestje van te maken!

Gepubliceerd op maandag 22 mei 2023 13.09 u.