Ontbijt met de burgemeester

Het gemeentebestuur van Malle nodigt je als ondernemer in Malle van harte uit op een eerste netwerkmoment van het Jaar van de Ondernemer op donderdag 25 maart 2021 van 8 tot 10 uur.
We organiseren een digitaal ontbijt, waarbij de burgemeester graag mee aanschuift om te luisteren naar jouw wensen en noden als ondernemer. De burgemeester geeft graag wat toelichting bij het economisch landschap in Malle, dat in de toekomst nog meer vorm krijgt. 

Kortom, met dit netwerkmoment bieden we jou als ondernemer een klankbord. In coronatijden is dat weliswaar een digitaal klankbord, toch hopen we zo heel wat vragen van Malse ondernemers te kunnen beantwoorden

Deelname is gratis. We vragen je wel in te schrijven via het inschrijvingsformulier hieronder op deze pagina. Hier kan je ook je vragen alvast doorgeven.

We bezorgen alle deelnemers een heerlijk ontbijtpakketje om deze dag goed te starten.

Digitaal

We organiseren het netwerkmoment digitaal, gewoon omdat het fysiek nog steeds niet mogelijk is. Toch willen we niet langer wachten om in het jaar van de Ondernemer een netwerkmoment in te richten.

We beseffen dat het digitaal moeilijker is om een gesprek met vraag en antwoord te laten plaatsvinden. Geef daarom bij inschrijving alvast je vragen door die je aan de burgemeester zou willen stellen en waarop je graag een antwoord had gehad. Zo kunnen we er voor zorgen dat het digitale moment vlot verloopt.

Tijdens het netwerkmoment kunnen uiteraard bijkomende vragen gesteld worden live of via de chat.