Onderhoud betonwegen 2021

Algemene info

In de periode augustus - september en in het najaar voorzien we het onderhoud van onze betonwegen. De firma Ambaro uit Kasterlee voert de werken uit.

Het gaat om betonwerken, voegvulling en/of freeswerk. Dit is afhankelijk van de plaats en de staat van de weg zelf.

  • Voor de straten waar betonwerken en voegvulling uitgevoerd worden, werkt de aannemer telkens afwisselend aan één van beide kanten van de rijbaan. Beperkte doorgang blijft dus mogelijk, al moet het verkeer wel de signalisatie volgen. dit is zo voor volgende straten: De Schaggelen, De Speelhoven, Petrus Delenstraat, Philip Geertsstraat en Tulpenlaan. Deze fase is ondertussen reeds afgewerkt.
  • Voor de Oude Molenstraat is er wel een omleiding, omdat tijdelijke doorgang niet mogelijk is. Deze werken zijn sinds half september afgerond.
  • Voor de straten waar de aannemer enkel freeswerk en/of voegvulling doet, zal de hinder eerder beperkt zijn tot het moment van de werkzaamheden zelf. Dit is zo in volgende straten: Azalealaan, Blommerschot, Bosdreef, Dokter Meeusstraat, Hagelkruis, Heidedreef, Kantweg, Kasteellaan, Leegstede, Leemstraat, Leo Bauwensstraat, Molendreef, Oude Hofstede, Rubenslaan, Schildeken, Spuydreef, Silversterdennenlaan en Zylhovenstraat. Deze fase zal in de loop van het najaar verder afgewerkt worden.

De werken zijn naar planning toe sterk afhankelijk van onvoorziene omstandigheden, zoals het weer. Daardoor kunnen we op dit moment nog niet exact aangeven wanneer er waar precies gewerkt zal worden.