Onderhoud betonwegen

Algemene info

Omdat we onze gemeentewegen graag goed onderhouden, voorziet de gemeente Malle hiervoor telkens een budget. Een deel hiervan is voorzien voor het onderhoud van de gemeentelijke  betonwegen. De aannemer start half november en voorziet het einde van de werken tegen eind februari 2020. De werkzaamheden zijn naar planning toe sterk afhankelijk van onvoorziene omstandigheden en het weer.

De werken kunnen betonwerken, voegvulling en/of freeswerk omvatten, dit is afhankelijk van de plaats en de staat van de weg zelf.

  • Voor de straten waar betonwerken en voegvulling uitgevoerd worden, zal er telkens afwisselend aan de linkse of de rechtse kant gewerkt worden. Hierdoor blijft (beperkte) doorgang mogelijk en dient de signalisatie gevolgd te worden; dit is zo voor volgende straten: Bruintjensweg, De Speelhoven, Guido Gezellelaan, Sint Jozeflei, Slachterijstraat, Spuydreef en Tulpenlaan.
  • Voor de Oude Molenstraat zal er wel een omleiding voorzien worden, omdat doorgang tijdelijk niet mogelijk is.
  • Voor de straten waar de aannemer enkel freeswerk en/of voegvulling doet, zal de hinder eerder beperkt zijn tot het moment van de werkzaamheden zelf, dit is zo in volgende straten: Azalealaan, Bloemenstraat, Bosdreef, De Schaggelen, Dokter Meeusstraat, Hagelkruis, Heidedreef, Hoge Warande, Kantweg, Kapelakkers, Kasteellaan, Korenbloemlaan, Leegstede, Leemstraat, Leo Bauwensstraat, Molendreef, Oude Hofstede, Petrus Delenstraat, Philip Geertsstraat, Rozenlaan, Rubenslaan, Schildeken, Silvesterdennenlaan, Steenovenstraat, Thierry De Renesselaan, Veldstraat, Zylhovenstraat.

Update!

Begin juni zal de aannemer de voegen eerst uitblazen, dit in volgende straten: Bruintjesweg,Tulpenlaan,Guido Gezellelaan, De Speelhoven,Sint-Jozeflei ,Veldstraat,Hoge warande,Wijngaardstraat Thierry de Renessselaan. Dit gaat zeer snel vooruit. Kort daarna zal de aannemer dan verder gaan met het vullen van de voegen.