Nog inspiratie nodig voor eindejaarsgeschenken?

Buiten de Malse cadeaubonnen en Malse mandjes kan je bij toerisme Malle nog heel wat originele eindejaarsgeschenken vinden.

Voor de (plots) fanatieke wandelaar

Wat denk je bijvoorbeeld van een wandelnetwerkkaart voor diegene die het afgelopen jaar ineens fanatiek begon te wandelen, maar altijd verloren liep? Bij toerisme Malle kan je maar liefst negen wandelnetwerken in de Kempen en het Scheldeland verkrijgen.

Wandelnetwerk Kempense Hoven biedt 480 kilometer aan wandelpaden in Malle en verre omstreken. Het netwerk verbindt de mooiste wandelpaden in Beerse, Brecht, Lille, Malle, Ranst, Rijkevorsel, Schilde, Schoten, Vosselaar en Zoersel. Het bijgeleverde inspiratieboekje gidst je doorheen het moois dat onze streek te bieden heeft. De netwerkkaarten zijn te verkrijgen voor 8 euro per stuk.

Heb je een klein budget afgesproken voor de cadeau's? Land van Playsantiën biedt twee boekjes aan met telkens 10 mooie wandelingen in de streek. De boekjes zijn te koop voor slechts 1 euro per stuk.

Voor de liefhebber van speciale bieren

Een van de meest bekende producten van Malle is natuurlijk de Westmalle trappist, gebrouwd in de Brouwerij der Trappisten. De Dubbel en Tripel Westmalle vind je in de winkel vooral in flesjes van 33cl, maar wist je dat er ook mooie cadeauverpakkingen bestaan? Bijvoorbeeld een geschenkverpakking met een luxeglas, een extra grote fles van 75 cl of een combinatie van beide. Deze verpakkingen zijn ook te verkrijgen bij toerisme Malle.

Voor de enthousiaste fietser

Een fietsnetwerkkaart van de Kempen kan je op weg helpen om de mooiste fietsroutes uit te stippelen. Deze kaart werd vernieuwd in 2020 en bestaat uit ruim 2000 kilometer aan fietstrajecten in de Kempen.

Ga je liever eens op ontdekking in een andere provincie? Ook Limburg biedt een nieuwe fietskaart aan, met ook zo'n 2000 kilometer aan autoluwe paden. Het bijgeleverde infoboekje van bijna 300 pagina's geeft inspiratie voor routes, overnachtingsmogelijkheden en leuke stopplaatsen onderweg.

Gepubliceerd op donderdag 3 december 2020 9.52 u.