Nieuw seizoen culinaire wandeltochten in Malle

Ontdek de culinaire wandeling van 10 km langs de prachtige natuur van het molenbos, ook bekend als Drieboomkensberg. Bij de verschillende horecazaken wordt je verwend met een voor-, hoofd- en nagerecht.

De haast uit je hoofd in het Molenbos

Van oudsher is wandelen een belangrijk middel om tot rust te komen. Deze culinaire wandeling laat je je zorgen vergeten en zal je helemaal onderdompelen in de prachtige natuur van het molenbos, ook bekend als Drieboomkensberg. Het 175 ha groot natuurgebied, gelegen op het grondgebied van de gemeenten Malle, Schilde en Zoersel wordt beheerd door de abdij der Trappisten van Westmalle en de verpleeginrichting De Dennen. Een uitgelezen plek om zen te worden!

In de horecazaak 'Bij Ons' word je voorzien van een heerlijk voorgerecht (slaatje met mozzarella en tomaat of gevulde perzik met tonijn) en nadien ook een dessert (rijstpap met bruine suiker). Onderweg beland je in Café Trappisten voor stoofvlees op grootmoeders wijze bereid met trappistenbier en witlofslaatje met brood of frietjes OF vol au vent met verse koeienmelk met brood of frietjes OF vegetarische salade met geitenkaas.

Neem je agenda bij de hand en reserveer met vrienden of familie dit leuke uitstapje. Na reservatie ontvang je een boekje met de nodige vouchers, routebeschrijving en kaartje.

Praktische info
Seizoen van 30 oktober 2020 tot en met 28 maart 2021
35 euro per persoon (exclusief drank)
Reserveren via www.landvanplaysantien.be, info@landvanplaysantien.be of 03 310 05 13

Gepubliceerd op woensdag 14 oktober 2020 15 u.