Milieuraad Malle zoekt Mallenaar met groen hart

Het groene en landschappelijke karakter van onze gemeente is een grote troef waar we doordacht mee omspringen. Het gemeentebestuur investeert in biodiversiteit en natuur en werkt aan een realistisch klimaatplan. Maar niet zonder terug te vallen op de expertise van onze inwoners.

Samen met verenigingen, inwoners en de milieuraad van Malle werken we aan een groene, duurzame en klimaatverantwoordelijke gemeente. Het gemeentebestuur zoekt Mallenaren met een groen hart om de bestaande raad uit te breiden. Heb je interesse? Kom dan eens naar de algemene vergadering op 10 maart. Je leert ons kennen, ontdekt wat we allemaal doen en hoe jij jouw steentje kan bijdragen.

De GALM van Malle (Gemeentelijke Adviesraad voor Leefmilieu Malle) werkt sinds 1990 mee aan het lokale milieubeleid. Het bestaat uit leden van diverse verenigingen, landbouwers en geëngageerde inwoners. De milieuraad buigt zich voornamelijk over beleidsplannen, omgevingsvergunningen en adviseert het gemeentebestuur. Een andere belangrijke taak is om onze Mallenaren te informeren en te sensibiliseren.

De milieuraad vergadert maandelijks. De algemene vergadering vindt plaats op dinsdag 10 maart om 20 uur in de raadszaal van het gemeentehuis. Iedereen is welkom!

Gepubliceerd op dinsdag 10 maart 2020 11 u.