Malse relatiegeschenken

Op zoek naar relatiegeschenken voor personeel, klanten of leveranciers?

Laat je inspireren door de producten die gemeente Malle ontwikkelde ter ondersteuning van zijn lokale ondernemers, 

Cadeaubonnen

De cadeaubonnen van gemeente Malle kan je bij een 80-tal deelnemende Malse handelaars (zie deelnemerslijst hieronder) als betaalmiddel gebruiken. Er zijn bonnen van 5 of 15 euro of blanco bonnen. Jij bepaalt het bedrag en in welke bonnen je dit bedrag wil geven. Belangrijk om te weten is dat er op de bonnen door de handelaars niet wordt weergegeven. De bonnen zijn een jaar geldig na aankoop.

Meer info vind je hier.

Horecabonnen

Sinds juli 2020 zijn er ook Malse horecabonnen ter beschikking. Deze bonnen kan je bij een 40-tal deelnemende horecazaken (zie deelnemerslijst hieronder) als betaalmiddel gebruiken. Net zoals bij de cadeaubonnen zijn er bonnen van 5 of 15 euro.

Meer info vind je hier.

Mals Mandje - standaardeditie

Het standaardeditie van het Mals mandje, vol met Malse en duurzame producten, is heel het jaar door verkrijgbaar. Wie kan je nu niet blij maken met een grote fles Westmalle Dubbel met bijhorend glas, Ecover handzeep, duo choco, fair trade koffie, klein flesje jenever, verse honing, tornadokoekjes en chocolade parels! De prijs voor zo een mandje bedraagt 25 euro. 

Meer info? klik hier

Mals Mandje - feesteditie

In december en januari stellen we een tweede feestelijke versie samen voor de feestdagen. In deze feesteditie zitten elk jaar weer andere producten. Dit jaar is het gevuld met huisgemaakte chocozoenen, nostalgische Marbi choco, een XL speculaaskoek, verse honing, een grote fles Westmalle Tripel, een handgemaakt zeepje, verschillende soorten spekken, ecologisch geteelde thee en een sapje van Mals fruit.

Je kan al deze geschenken aankopen bij de toeristische dienst. Zie je het groots, geef dan een bestelling door met het bestelformulier hieronder. Zo kunnen wij alles klaarmaken tegen de gewenste datum. 

Heb je graag een factuur? Dat kan!


Info voor geïnteresseerde handelaars/horecazaken of producenten van Malse of duurzame producten

Wil je als handelaar of horecazaak deelnemen, met andere woorden zit je er niet mee in dat aankopen met cadeaubonnen betaald worden? 

Bekijk meer info onder: Malse cadeaubonnen en horecabonnen

Heb je een product dat wel in ons Mals Mandje past en wordt het gemaakt in Malle of is het duurzaam? Stel het gerust aan ons voor! Misschien nemen we het mee op in onze standaardeditie of in een volgende feesteditie.

Neem contact op met dienst lokale economie tel. 03 310 05 66 of via e-mail: economie@malle.be.