Malse relatiegeschenken

Op zoek naar relatiegeschenken voor personeel, klanten of leveranciers?

Laat je inspireren door de producten die gemeente Malle ontwikkelde ter ondersteuning van zijn lokale ondernemers, 

Cadeaubonnen

De cadeaubonnen van gemeente Malle kan je bij een 80-tal deelnemende Malse handelaars (zie deelnemerslijst hieronder) als betaalmiddel gebruiken. Er zijn bonnen van 5 of 15 euro of blanco bonnen. Jij bepaalt het bedrag en in welke bonnen je dit bedrag wil geven. Belangrijk om te weten is dat er op de bonnen door de handelaars niet wordt weergegeven. De bonnen zijn een jaar geldig na aankoop.

Meer info vind je hier.

Horecabonnen

Sinds juli 2020 zijn er ook Malse horecabonnen ter beschikking. Deze bonnen kan je bij een 40-tal deelnemende horecazaken (zie deelnemerslijst hieronder) als betaalmiddel gebruiken. Net zoals bij de cadeaubonnen zijn er bonnen van 5 of 15 euro.

Meer info vind je hier.

Mals Mandje

Een Mals mandje is dé cadeauverpakking voor wie trots is op onze streek. Het geschenk zit vol met lokale producten en duurzame producten van Malse ondernemers. Ze vertellen waar Malle voor staat.

Meer info? klik hier

Je kan al deze geschenken aankopen bij de toeristische dienst. Zie je het groots, geef dan een bestelling door aan Toerisme Malle. Zo kunnen wij alles klaarmaken tegen de gewenste datum. 

Heb je graag een factuur? Dat kan!


Info voor geïnteresseerde handelaars/horecazaken of producenten van Malse of duurzame producten

Wil je als handelaar of horecazaak deelnemen, met andere woorden zit je er niet mee in dat aankopen met cadeaubonnen betaald worden? 

Bekijk meer info onder: Malse cadeaubonnen en horecabonnen

Heb je een product dat wel in ons Mals Mandje past en wordt het gemaakt in Malle of is het duurzaam? Stel het gerust aan ons voor! Misschien nemen we het mee op in onze standaardeditie of in een volgende feesteditie.

Neem contact op met dienst lokale economie tel. 03 310 05 66 of via e-mail: economie@malle.be.