Malse Mandje, boordevol lokale en duurzame producten

De voorbije 15 jaar gingen er honderden Malse mandjes over de toonbank. Dat maakt dat veel mensen, verenigingen en bedrijven al eens een mandje kochten of kregen. Het werd dus tijd om de producten eens te vernieuwen.

We hebben natuurlijk onze vaste waarden in Malle, maar met het nieuwe assortiment proberen we verrassend uit de hoek te komen.

Het Mals mandje reist natuurlijk veel verder dan de grenzen van onze gemeente. De producten vertellen mee waar Malle voor staat. Denk maar aan de subtiele verwijzingen naar de Abdij der Trappisten, de Scherpenbergmolen, de twee kastelen en het kleiwinningsverleden.

De grootste vereiste is steeds dat de producten op Malse bodem worden gemaakt, of dat het duurzame producten van Malse ondernemers zijn. We vragen onze ondernemers om ons op de hoogte te brengen van eventuele nieuwe Malse producten in hun gamma. We bekijken dan samen of we die mee kunnen opnemen in ons aanbod.

Vanaf nu kan je kiezen uit maar liefst drie versies van het Mals mandje. We hebben ingespeeld op de vragen van bezoekers. Zo hebben we nu een versie met alcohol, een non-alcoholische variant en een luxemandje. Hier ontdek je de inhoud van de drie nieuwe Malse mandjes.

Gepubliceerd op dinsdag 19 april 2022 8 u.