Malse horecabonnen

Het gemeentebestuur van Malle wil de horecazaken in onze gemeente een extra duwtje in de rug geven en geeft daarom een Malse horecabon uit. Een ideaal geschenk waarmee de gelukkige ontvanger in heel wat Malse horecazaken terecht kan voor een heerlijke maaltijd, een frisse pint of een lekker ijsje!

Net zoals bij de Malse cadeaubon kan je bonnen van 5 of 15 euro aankopen en dit bij toerisme Malle, aan het onthaal van het gemeentehuis en het sociaal huis en in de bibliotheken. Bij aankoop van de bonnen geven we een lijst mee van deelnemende zaken, zodat de gelukkige ontvanger van de bonnen weet waar hij met de bonnen terecht kan.

Je kan Malse cadeaubonnen verkrijgen bij

  • Toerisme Malle, Antwerpsesteenweg 246, 2390 Westmalle
  • Bibliotheek Oostmalle, Lierselei 15, 2390 Oostmalle
  • Bibliotheek Westmalle, Sint Jozeflei 26, 2390 Westmalle
  • Onthaal gemeentehuis, Antwerpsesteenweg 246, Westmalle
  • Onthaal Sociaal Huis, Blijkerijstraat 53, Oostmalle

Informatie voor de handelaars

De handelaars die graag willen deelnemen, of hun deelname willen stopzetten, brengen Toerisme Malle hiervan op de hoogte. Zo blijft de deelnemerslijst up-to-date. Tot maximum 15 maanden na uitgiftedatum van de bon kan je als deelnemende handelaar de bonnen binnenbrengen bij de dienst toerisme van de gemeente Malle. Daar krijg je een ontvangstbewijs. Het bedrag van de binnengebrachte bons wordt zo snel mogelijk overgeschreven. Bons die later teruggebracht worden, kunnen niet meer uitbetaald worden.