Malle ondersteunt zomeractie middenstand

Tussen 15 juni en 15 augustus sloegen de middenstandsverenigingen van Oost- en Westmalle de handen in elkaar voor hun zomeractie. Het lokale bestuur ondersteunde deze samenwerking zowel logistiek als financieel.

De zomeractie is niet nieuw, maar tot vorig jaar organiseerde enkel Middenstand Oostmalle de actie. Ook past de actie perfect binnen de #IKKOOPINMALLE-campagne. Het is niet de eerste keer dat de twee middenstandsverenigingen samenwerken, maar dus wel voor het eerst in het kader van de zomeractie. In totaal geven de handelaars een prijzenpot van 19 500 euro weg. Bovendien sponsorde het gemeentebestuur een deel van dit prijzengeld.

De middenstandsverenigingen kregen onder meer steun op vlak van communicatie, bijvoorbeeld met LED-schermen die in de zomerperiode in de twee dorpskernen zijn geplaatst. Maar daar hield de steun van de gemeente niet op. Elke deelnemende zaak reikt gewoonlijk drie prijzen ter waarde van 100 euro uit, maar dit jaar kon elke zaak een extra prijs verloten: het lokale bestuur voorziet, naast een deel van het prijzengeld, de 60 deelnemende zaken van een horecabon van 25 euro. 

Wil je meer weten over onze horecabons? Surf naar de website van Toerisme Malle voor meer info.

De winnaars van de zomeractie vind je hieronder bij downloads.

Gepubliceerd op vrijdag 4 september 2020 8.34 u.