ProefMalle-mandjesactie

De Week van de Korte Keten wordt dit jaar omgevormd tot de Zomer van de Korte Keten. En wij doen mee! Samen met tal van producenten in Malle pakken we uit met een ProefMalle-mandjesactie waarmee we onze Mallenaren willen laten kennismaken met lokale, kraakverse en kwaliteitsvolle hoeve- en streekproducten van eigen bodem.

Van maandag 6 juli tot en met donderdag 27 augustus kan je ProefMalle-mandjes gaan zoeken op verscholen plekken in onze gemeente. We verklappen nu nog niet waar en wanneer we ze verstoppen. Houd onze facebookpagina in de gaten en je komt het als eerste te weten.

Procedure

Vind je een ProefMalle-mandje, dan kan je dat bij verschillende lokale producenten laten vullen met heerlijke, verse streekproducten.

Op elke waardebon in het mandje lees je bij welke producent je moet zijn om je bon in te ruilen. Eens je alle bonnen ingeruild hebt, zit je mandje vol met lekkers van eigen bodem.

De folder, die je ook vindt in het mandje, kan je hieronder raadplegen. Je vindt er alle producenten met hun gegevens in terug.

Extra: Win een splinternieuwe horecabon of Malse Cadeaubon van 25 euro!

Voor de fanatieke speurders voorzien we nog een extraatje. Als je in één keer al je bonnen bij lokale producenten gaat verzilveren, stuur dan een selfie met jouw gevulde mandje naar communicatie@malle.be en maak kans op een horecabon of Malse Cadeaubon ter waarde van 25 euro. Er worden twee winnaars uitgeloot, één in juli en één in augustus. Past al dat lekkers niet in jouw mandje? Wij dagen je uit, wees creatief!

Belangrijk om te weten

't Gijsbemdenhof en BES-fruit hebben automaten waar je hun verse producten kan afhalen. Omdat er niet continu iemand aanwezig is, kan je deze bonnen enkel op bepaalde data inwisselen.

  • 't Gijsbemdenhof: tot 30 september in te wisselen
  • BES-fruit: tussen 28 en 31 juli bij Toerisme Malle (Antwerpsesteenweg 246)
  • Trappisten: tot 30 september in te wisselen bij Toerisme Malle (Antwerpsesteenweg 246)
  • Hoeveslagerij Meelhovenseheide: werkt met vaste afhaaldagen die je kan raadplegen op hun website. Ze hebben ook vers vlees in de diepvries.