Korte keten in Malle

Boodschappen doe je gewoonlijk in de supermarkt. En daar is niets mis mee! Maar wist je dat je ook tal van verse producten zoals groenten, fruit, vlees en honing rechtstreeks kan kopen bij de lokale producenten dicht bij huis?

In Malle hebben we verschillende bioboeren en bedrijven die lokale, kraakverse en kwaliteitsvolle hoeve- en streekproducten aanbieden. Wij willen je graag laten kennismaken met die producten van eigen bodem, die geen lange voedselkilometers hebben moeten afleggen en dus achter jouw hoek te vinden zijn.

Wist je ook dat we dit jaar in de Week van de Korte Keten de start van een nieuwe fietsroute plannen die we speciaal langs heerlijke korte-keten adresjes in Malle laten passeren? De route is vergezeld van een brochure waarin je ook wat achtergrondinfo over onze plaatselijke producenten komt te weten en je ontdekt vooral ook welke producten ze zoal verkopen. Wie niet met een papieren plan op zak de fietsroute wil doen kan de route ook digitaal beluisteren via Izi-travel.