Klub. K

Klub. K, gevestigd naast Malmejo, is het nieuwe kunstenpodium in de gemeente. De ruimte kan gebruikt worden voor elke culturele activiteit. We zijn volop bezig met de inrichting, zodat het een gezellige plaats wordt waar optredens in de beste omstandigheden kunnen plaatshebben. Het gebruik van de ruimte is gratis en de dienst cultuur zal helpen bij de organisatie van activiteiten. Heb je een voorstel, neem dan zeker contact op.

 Klub. K, Lierselei 19 (naast Malmejo)

Benieuwd naar wat er te beleven valt in onze Malse cultuurtempel?

donderdag 2 februari Cabaret Patrick Van Dooren, 20 uur, 5 euro aan de kassa

vrijdag 3 februari Trashed out! Metalavond met Bark en Hope erodes, deuren 19 uur, 10 euro voorverkoop / 12 euro aan kassa

zaterdag 18 februari concert Charlie Belair, 20 uur, 10 voorverkoop / 12 euro aan kassa

Tickets reserveer je via https://reservaties.malle.be/Tickets/Nieuwticket.aspx 

Klik hier voor meer info over deze activiteiten in Klub. K.

Zin om in Klub. K te organiseren?

Iedere vereniging of privépersoon mag voorstellingen organiseren in Klub. K! Je krijgt de infrastructuur zelfs gratis ter beschikking, als je evenement voldoet aan deze voorwaarden:

Je organiseert een culturele voorstelling in de ruime zin van het woord (muziek, toneel, comedy, dans, …). Feesten, eetfestijnen, een quiz,... kunnen niet. Daarvoor hebben we andere zalen.

Je voorstelling staat open voor iedereen, en wordt mee opgenomen in de kalender van Klub. K en de promotie.

We bespreken in de bestuursgroep van Klub. K alle voorstellen, en bekijken of het voldoet aan alle voorwaarden. Heb je zin om ook mee aan de kar te trekken om van Klub. K een succes te maken? Neem contact op met onze deskundige cultuur, via cultuur@malle.be.