Klub. K

Klub. K, gevestigd naast Malmejo, is het nieuwe kunstenpodium in de gemeente. De ruimte kan gebruikt worden voor elke culturele activiteit. De ruimte is volledig heringericht zodat het een gezellige plaats is waar optredens in de beste omstandigheden kunnen plaatshebben. Het gebruik van de ruimte is gratis en de dienst cultuur zal helpen bij de organisatie van activiteiten. Heb je een voorstel, neem dan zeker contact op.

 Klub. K, Lierselei 19 (naast Malmejo)

Benieuwd naar wat er te beleven valt in onze Malse cultuurtempel?

zaterdag 16 maart Captain Kaiser + Prince Beastly + Itches

Blijf up to date en volg Klub. K op Facebook https://www.facebook.com/KlubKmalle 

Klik hier voor meer info over deze activiteiten in Klub. K.

Zin om in Klub. K te organiseren?

Iedere vereniging of privépersoon mag voorstellingen organiseren in Klub. K! Je krijgt de infrastructuur zelfs gratis ter beschikking, als je evenement voldoet aan deze voorwaarden:

Je organiseert een culturele voorstelling in de ruime zin van het woord (muziek, toneel, comedy, dans, …). Feesten, eetfestijnen, een quiz,... kunnen niet. Daarvoor hebben we andere zalen.

Je voorstelling staat open voor iedereen, en wordt mee opgenomen in de kalender van Klub. K en de promotie.

We bespreken in de bestuursgroep van Klub. K alle voorstellen, en bekijken of het voldoet aan alle voorwaarden. Heb je zin om ook mee aan de kar te trekken om van Klub. K een succes te maken? Neem contact op met onze deskundige cultuur, via cultuur@malle.be.