Inspraakorganen

Gebruikersraad: De ronde tafel

De Ronde tafel komt vier keer per jaar bijeen. Tijdens deze bijeenkomsten geven onze bewoners hun mening over het leven in ter Bleeke. Ze besteden aandacht aan hoe ze zich voelen en hoe ze de zorg en het wonen in ter Bleeke ervaren. Elke discipline komt aan bod (verpleging, verzorging, keuken, onthaal, onderhoud, ...).

De tips, opmerkingen of vragen van de bewoners worden verzameld en doorgegeven aan de juiste contactpersoon, zodat zij hiermee rekening kunnen houden. De voorstellen of vragen over animatie worden meegenomen om de programmatie zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de bewoners.

Contactpersonen animatie: Tina Reunis en Kirsten Jordens

Menucommissie

Tijdens deze¬†driemaandelijkse bijeenkomst zijn de bewoners, de animatoren, en de kok aanwezig. De menu's van de voorbije maanden en de manier waarop de bewoners de kwaliteit en de samenstelling van de menu's ervaren, worden besproken. Ook bijzondere maaltijden worden overlopen en geëvalueerd. Bewoners die nog eens goesting hebben in een bepaald gerecht kunnen op dit overleg terecht met hun vragen. Opmerkingen en vragen worden meegenomen bij het opstellen van het volgende menu.

Aanmeldingen

Als je een aanmelding indient, breng je het woonzorgcentrum op de hoogte van datgene waarmee je zit. Het kan gaan om een klacht, een kleine opmerking, een tip ter verbetering van onze werking, enzovoort. Het woonzorgcentrum staat open voor alle meldingen want alleen zo kunnen ze evolueren naar een betere leefomgeving.

Je kan je aanmelding mondeling vertellen of op papier zetten. Aan de muur in de inkomhal naast het kapsalon vind je een aanmeldingsbus met blanco aanmeldingsformulieren. Je mag binnen de maand feedback verwachten.

Contactpersoon: Inge Vandekerkhove