Infosessie voor verenigingen over de dorpskernvernieuwing Westmalle

De gemeente Malle start in 2020 met het grootste project uit haar meerjarenplan: de dorpskernvernieuwing in Westmalle. We nodigen de verenigingen dan ook graag uit op een infosessie op donderdag 3 september 2020, 19.30 uur, in zaal A van het gemeenschapscentrum Alice Forceville.

De gemeente Malle start in 2020 met het grootste project uit haar meerjarenplan: de dorpskernvernieuwing in Westmalle.

Het bestuur wil in het centrum van Westmalle, in een projectgebied met onder andere gemeentehuis, de gemeentelijke basisschool De Horizon, buitenschoolse kinderopvangĀ Pinkeltje, bibliotheek en gemeenschapscentrum, jeugdlokalen en sporthal, een nieuw project ontwikkelen, met een grote cluster aan publieke functies, maar met ook private ontwikkeling.

In 2020Ā starten we met de eerste fase in het traject, waarbij we de visie, doelstellingen en eisen voor het project vastleggen en een partner zoeken voor de realisatie ervan. Het adviesbureau Sweco zal ons hierin begeleiden.

Als lid van een adviesraad, vereniging, organisatie of belangengroep ben jij bijna zeker ook betrokken partij.

We nodigen jou dan ook graag uit op een infosessie op donderdag 3 september 2020, 19.30 uur, in zaal A van het gemeenschapscentrum Alice Forceville.

Samen met het adviesbureau Sweco willen we met u de verschillende fases in het traject dorpskernontwikkeling overlopen en duiden.

Naast de start van het traject voor de dorpskernvernieuwing, willen we met jou ook verder ingaan op de reeds genomen en geplande ondersteuningsmaatregelen voor verenigingen met betrekking tot de coronacrisis. Ook de resultaten van de bevraging zullen we dan bespreken.

Gepubliceerd op maandag 13 juli 2020 22.08 u.