Infomoment: isoleren is een noodzaak

Heb je je woning nog niet geïsoleerd? Maak er dan snel werk van, want je geniet van tal van energiepremies en je kan deelnemen aan goedkope groepsaankopen. Nog niet overtuigd? Kom dan naar het infomoment isoleren is een noodzaak op zaterdag 30 maart in het gemeenschapscentrum.

De klimaatverandering is één van de grootste uitdagingen waar we als samenleving voor staan. Energie wordt steeds duurder en het is steeds minder verantwoord om nog langer de beperkte voorraad aan fossiele grondstoffen te verkwisten. Daarom is het bijzonder belangrijk om ons energiegebruik te beperken.

Dit kan door beter te isoleren. Goed isoleren biedt heel wat voordelen:

  • lagere energiefactuur
  • beter wooncomfort
  • hogere vastgoedwaarde
  • minder CO2-uitstoot
  • financiële steun van de overheid

Tijdens de infosessie isoleren is een noodzaak komt een deskundige van VIBE, het centrum voor gezond en milieuverantwoord bouwen, vertellen hoe je je woning best kan isoleren. Naast een pak nuttige informatie en een overzicht van de verschillende premies zetten we ook de lopende groepsaankopen voor spouwmuurisolatie en groendaken nog eens in de kijker. Daar kan je als Mallenaar nog steeds op intekenen.

Praktisch
Het infomoment vindt plaats op zaterdag 30 maart van 10 tot 12 uur in het gemeenschapscentrum, Sint-Jozeflei 26 in Westmalle. Graag vooraf inschrijven via leefmilieu@malle.be of 03 310 06 37.

Gepubliceerd op zaterdag 30 maart 2019 15.42 u.