Ik koop in Malle

Jij koopt toch ook in Malle?
We houden van gezelligheid, ook in onze dorpskernen. Onze lokale handelaars dragen daar zeker toe bij: ze organiseren evenementen, brengen leven in de brouwerij en zorgen onder meer voor de kerstverlichting in de straten.

Maar vooral: ze staan een heel jaar lang met de glimlach klaar voor jou! Reden genoeg om onze lokale handelaars in de kijker te zetten. Samen met de middenstandsraad van Malle lanceren we de actie ‘Ik koop in Malle’.

Gratis duurzame boodschappentas
Met de campagne ‘Ik koop in Malle’ tonen we dat we de lokale handelaar waarderen. Omdat het de lokale handelaar is die de kerstverlichting betaalt, die het eetfestijn van jouw vereniging of jouw voetbalploeg sponsort. En omdat we dat allemaal graag zo houden.

Ook jij kan de campagne mee steunen. In De Malse Courant editie januari - februari vind je een bon voor een gratis boodschappentas. Herbruikbaar, duurzaam, en herkenbaar. Zodat ook jij kan zeggen “Ik koop in Malle”. Ga met je bon naar de lokale handelaar, en vraag hem of haar naar een tas. Een overzicht van de handelaars die de boodschappentas aanbieden, vind je hieronder.