Hoogstraatsebaan/Dorpsplaats weer open voor alle verkeer

Met een voorsprong van twee maanden op de voorziene planning zijn de werken aan de doortocht in Oostmalle volledig afgerond. De Hoogstraatsebaan/Dorpsplaats (N14) is weer open voor alle verkeer. Het centrum van Oostmalle is vanaf nu niet alleen veel veiliger, maar ook aantrekkelijker.

De gloednieuwe Hoogstraatsebaan/Dorpsplaats is vandaag opnieuw toegankelijk voor iedereen, met bijzondere aandacht voor de zwakke weggebruiker. Eindelijk zijn er veilige voet- en fietspaden, zodat de doortocht in Oostmalle vanaf nu veel veiliger is. 

Tijdelijke verkeerslichten 
De tijdelijke verkeerslichten op het kruispunt Antwerpsesteenweg - Sint-Lenaartsebaan zijn intussen weggehaald. Ter plaatse is nieuwe belijning aangebracht, maar we vragen toch extra aandacht voor deze veranderde wegsituatie daar, zeker ook voor de zwakke weggebruiker. 

Laatste details 
De volgende dagen zal de aannemer nog de laatste details afwerken op en rond de Hoogstraatsebaan, maar deze kleine werkzaamheden zullen het verkeer niet hinderen. Vanaf nu kan iedereen dus weer genieten van een veilige en volledig opgefriste dorpskern in Oostmalle. 
 

Gepubliceerd op woensdag 17 april 2019 14.59 u.