Groepsaankoop groene stroom en gas

Tot en met 25 september 2018 kan je opnieuw vrijblijvend inschrijven voor de negende groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie Antwerpen. Vorig jaar stapten maar liefst 84.000 huishoudens samen met ons over naar een voordelig energiecontract. Hiermee bespaarden zij gemiddeld 200,00 EUR op jaarbasis. Doe ook mee, want samen staan we sterker.

Procedure

Inschrijven is vrijblijvend en gemakkelijk. Neem je jaarlijkse afrekening bij de hand en vul je gegevens in enkele minuten online in.

Schrijf je niet graag online in dan kan je een inschrijvingsformulier afhalen bij het onthaal van het gemeentehuis of het sociaal huis en aan het loket van de dienst leefmilieu. Bezorg het ingevulde formulier vòòr 25 septemeber aan dienst leefmilieu, Nijverheidsstraat 7 in Malle.

Heb je graag hulp en uitleg bij het invullen van het inschrijvingsformulier dan helpen wij je graag verder! Op maandag 24 september kan je tijdens de openingsuren terecht bij Anny De Schutter op de dienst leefmilieu, Nijverheidsstraat 7, Oostmalle of op het nummer 03 310 06 37. Breng zeker je afrekening van je energiefactuur mee.

De provincie Antwerpen organiseert op 26 september een veiling waarbij energieleveranciers hun beste bod kunnen uitbrengen. Uiterlijk op 12 oktober ontvang je een persoonlijk voorstel dat toont hoeveel je kan besparen op je energiekosten indien je van leverancier zou veranderen. Tot 12 november krijg je de kans om te beslissen of je ingaat op het aanbod.

Aanvaard je het aanbod? Dan word je begeleid bij de overstap naar je nieuwe energiecontract. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. Ook de opzeg van je huidig energiecontract wordt volledig voor jou geregeld.

Meer info

Meer informatie vind je op de website van de provincie Antwerpen.